۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۳
کد خبرنگار: 1020
کد خبر: 84032297
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نظارت بر کیفیت پخت نان در شهرکرد تشدید شد

۱۹ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۵۳
کد خبر: 84032297
نظارت بر کیفیت پخت نان در شهرکرد تشدید شد

شهرکرد- ایرنا- کارشناس مسئول شورای آرد و نان فرمانداری شهرکرد گفت: نظارت بر کیفیت پخت نان در مرکز چهارمحال و بختیاری تشدید شده است که در صورت مشاهده تخلف برخورد خواهد شد.

اسفندیار قربانی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا،از تشدید نظارت کارگروهی متشکل از سازمان صنعت، معدن، تجارت، غله، اصناف و کارشناسان مرکز بهداشت در خصوص ارتقای کیفیت طبخ نان و کنترل سلامت و توزیع مناسب آرد در مرکز  استان خبر داد و گفت: در چند روز اخیر، بررسی گزارش اداره استاندارد نیز بر کیفیت آرد در کارگاه های تولیدی در شهرستان شهرکرد اضافه شده و این نظارت به طور مستمر و دقیق در حال انجام است.

وی، علت تغییر کاهش کیفیت نان در برخی از نانوایی‌ها در ماه جاری را مخلوط شدن آرد تولید سال زراعی جاری و آرد تولیدی سال گذشته عنوان و تصریح کرد: در مجموع آرد تحویلی به خبازان سطح مرکز استان مطلوب و از میانگین  استاندارد کشوری برخوردار است.

کارشناس مسئول شورای آرد و نان فرمانداری شهرکرد با بیان اینکه چالشی در خصوص تامین گندم و آرد مورد نیاز در مرکز استان وجود ندارد، تاکید کرد: به طور مستمر، کیفیت آرد تحویلی و نظارت بر بهداشت و نحوه پخت نان، توسط دستگاه‌های متولی در حال انجام است و در صورت مشاهده تخلف از سوی نانوایی‌ها، اعمال قانون در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز از مطلوب بودن کیفیت گندم تحویلی برای مصارف نانوایی‌های سطح استان خبر داد و گفت: با توجه به کیفیت گندم تحویلی در سال زراعی جاری، گندم تحویلی از مرغوبیت بالایی برخوردار است.

کیقباد قنبری افزود: با بررسی و نظرسنجی مستمر از خبازان مجرب سطح شهر،  گندم و آرد تحویلی از استاندارد برخوردار است و در توزیع به موقع گندم به بازار این شرکت هیچ محدودیتی ندارد.

وی، میزان سهمیه آرد مورد نیاز نانوایی‌های سطح استان را ۱۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: این میزان آرد به یکهزار و ۲۰۰ نانوا شامل ۸۰۰ نانوایی پخت سهمیه دولتی و ۴۰۰ نانوای پخت آزادپز تحویل می‌شود.

بهارآقا جهانبین، رییس اتحادیه صنف نانوایی‌های مرکز چهارمحال و بختیاری نیز کم‌شدن ۲۰ درصدی سمهیه آرد نانوایان سطح استان همزمان با سراسر کشور در ماه جاری را علت افزایش هزینه تمام شده قیمت هرقرص نان اعلام کرد و گفت: این کاهش سهمیه آرد و در نتیجه پایین آمدن درآمد عاملان پخت، در کیفیت نان نیز تاثیر مستقیم گذاشته است.   

مسئول بهداشت محیط شهرستان شهرکرد نیز در این باره از انجام یکهزار و ۱۵۰ مورد بازرسی  در نیمه نخست امسال خبر داد و تصریح کرد:از این تعداد پرونده ، ۴۰ مورد به تعزیرات حکومتی ارسال شده است که هفت مورد موجب قطع سهمیه آرد شد. 

فرهاد محمودی افزود: امسال ۱۷۶ مورد نمونه‌برداری از مواد اولیه نانوایی‌های شهرکرد انجام شد، که با افراد متخلف  که در رعایت پروتکل های بهداشتی  ستاد مبارزه با ویروس کرونای استان همخوانی نداشتند برخورد شد.

به گزارش ایرنا ،چهارمحال و بختیاری با ۹۷۹ هزار نفر جمعیت دارد که حدود ۶۰ درصد جمعیت شهری و ۴۰ درصد مابقی در مناطق روستایی و عشایری ساکن هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha