دبیر اجرایی جشنواره سراسری داستانک کُردی در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: ۳۰۲ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود که پس از تطبیق آثار با شرایط و چارچوبهای تعریف شده، ۲۴۷ اثر از ۱۳۶ داستان نویس به بخش داوری راه یافت.
"هرمان وطمانی" افزود: داوران پس از بررسی آثار، پنج اثر را به عنوان آثار برتر انتخاب کرده و ۲۱ اثر را نیز شایسته تقدیر دانستند.
وی اضافه کرد: بر اساس تصمیم مسوولان این جشنواره تصمیم گرفته شد تا تمامی آثار برتر و شایسته تقدیر جشنوارههای گذشته و امسال بهزودی در قالب کتابی توسط نشر "ژیر" چاپ و منتشر شود.
وی با بیان اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا جشنواره امسال بهصورت مجازی برگزار شد، بیان کرد: نفرات برتر این جشنواره با اهدای تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی مورد تجلیل قرار خواهند گرفت و به صاحبان آثار شایسته نیز لوح اهدا خواهد شد.
دبیر اجرایی جشنواره سراسری داستانک کُردی گفت: با رای داوران اثر "فرید عباسیفرید"، "آزاد عزیزی"، "بیژن رحمانی" هر سه نفر از بوکان به ترتیب رتبه اول تا سوم و "منصور مهرجویان" و "کویستان عبداللهی" از مهاباد نیز به ترتیب رتبه چهار و پنجم این جشنواره را کسب کردند.
وی افزود: طبق رای هیات داوران این جشنواره همچنین آثار "بیتا اتمانی" و "هدیه گل محمدی" از سلماس، "ثریا فرجامیان" از سرپل ذهاب، "معصومه باباخانی" از کرمانشاه، "ماشاءالله نوری" از سنندج، "حمید حقی" از هرسین، "شیما رحمانی" و "کریم رحمانی" از بانه، "شادی پاکزاد" و "گلاله ستاوند" از مهاباد، "سمیع میرزایی" از دیواندره، "محمد تقوی" از شیروان خراسان، "دیار علی نیا" از بجنورد، "لیلا مصطفینژاد" و "محمد مردانی افضل" از پیرانشهر، "شلر امراهنژاد" از تهران، "عزیز فتاحی" و "کوثر حسنی فرد" از بوکان، "عیسی رسولی" از ماکو، "بهاره ضیغمی" از فاروج خراسان و "سمیه فلاحی" از ایلام شایسته تقدیر شدند.
"وطمانی" با بیان اینکه برای جلوگیری از هرگونه پیشداوری و اغماض در بررسی آثار، سعی شده در هر جشنواره از تجربیات داوران مختلف استفاده شود، افزود: سه داور با تجربه و مسلط به گویشهای مختلف کُردی شامل "لیلا صالحی"، "محمد رحیمیان" و "مراد اعظمی" داوری آثار را برعهده داشته و داوران جشنواره از نظرات مشاوران خود نیز استفاده کردند.
وی اضافه کرد: فراخوان ارسال آثار به سومین جشنواره سراسری داستانک کُردی بهمن ماه سال ۱۳۹۸ منتشر شد و علاقهمندان تا ۱۵ فروردین امسال فرصت داشتند که آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.
وی گفت: در دومین جشنواره داستانک کُردی در مجموع ۱۶۲ اثر از ۸۸ داستاننویس از پنج استان کشور شامل آذربایجانغربی، ایلام، کرمانشاه، لرستان و کردستان به گویشهای سورانی، بادینی، هورامی، کلهری و لکی به دبیرخانه همایش ارسال شده بود.
مهاباد در جنوب آذربایجانغربی واقع است و از قطبهای فرهنگ و هنر آذربایجانغربی در عرصههای مختلف به شمار میرود.
نظر شما