۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۵
کد خبر: 84034411
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۶۰ هزار نفر در واحدهای فناوری کشور شاغل هستند

۲۰ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۱۵
کد خبر: 84034411
۶۰ هزار نفر در واحدهای فناوری کشور شاغل هستند

اردبیل-ایرنا- معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت:۶۰ هزار نفر در واحدهای فناوری کشور شاغل هستند و با افزایش این واحدها میزان فرصت‌های شغلی نیز افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایرنا، غلامحسین رحیمی رورز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در حال حاضر ۴۳ پارک و ۲۰۰ مرکز رشد در کشور فعال است که میزان گردش مالی آنها ۱۵هزار میلیارد تومان برآورد  شده است.

وی با بیان اینکه دولت حمایت ویژه‌ای از واحدهای فناور کرده است، افزود: برای توسعه فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان دولت تسهیلات کم بهره ارایه می‌دهد که با راه‌اندازی صندوق نوآوری و شکوفایی قابل تحقق است.

رحیمی با اشاره به اجرای عملیات اجرایی سایت  پارک علم و فناوری استان اردبیل بیان کرد: ۵۲۰ میلیارد ریال برای آماده‌سازی سایت و یک هزار و ۱۰ میلیارد ریال هم برای سرای نوآوی اختصاص داده می‌شود.

 معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درباره راه‌اندای دانشگاه صعتی در اردبیل افزود: این دانشگاه در قالب پردیس در دانشگاه محقق فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

وی افزود: وزارت علوم بدنبال توسعه کمی دانشگاه‌ها نیست و باید کارکرد دانشگاه‌ها به سمت کارآفرینی پیش رود.

رحیمی بیان کرد: وجود دانشگاه محقق اردبیلی به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه دولتی استان، ظرفیت خوبی را برای آموزش عالی ایجاد کرده و احداث دانشگاه جدید از جمله دانشگاه صنعتی  توجیه ندارد.

وی افزود: مقرراست یک پردیس بزرگ فنی و مهندسی در دانشگاه محقق ایجاد شود و به دنبال تجهیز کامل آزمایشگاه مرکزی دانشگاه  هستیم تا این آزمایشگاه در آینده نزدیک به سراسر کشور خدمات ارائه کند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه دنبال کیفی‌سازی دانشگاه‌ها هستیم، اضافه کرد: اولین اثر بخشی دانشگاه محقق اردبیلی باید در سطح استان اردبیل باشد و این دانشگاه باید در سطح کشور هم نقش پذیری داشته باشد.

رحیمی اضافه کرد: توسعه مراکز رشد، ساماندهی موسسات آموزش عالی، توسعه پردیس‌های علم و فناوری و هسته‌های فناوری از سیاست‌های وزارت علوم در شرایط فعلی است.

وی بیان داشت: با وجود کارخانه‌های متعدد، بستر مناسب برای کشاورزی در اردبیل و همچنین تولید گسترده عسل در این منطقه، ضروری است حرکت‌های فناورانه با استفاده از ظرفیت پارک علم و فناوری این استان افزایش یابد.

رحیمی بیان کرد: محصولات خوبی در شرکت‌های دانش بنیان تولید شده که امید است این محصولات تجاری سازی شده و به کشور های دیگر صادر شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha