محمدرضا شایقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا کلاسهای آموزشی به صورت مجازی و حضوری برگزار شد که کلاسهای حضوری با رعایت تمامی موارد و پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی برگزار شد.
او با اشاره به رشتههای مختلف آموزش صنایعدستی گفت: رشتههای چرمدوزی، گلیم و ورنی، قلاب بافی، تراش سنگ، پیکرتراشی و نقاشی زیر لعاب از جمله رشتههایی بوده که برگزار و شرکتکنندگان در این دورهها از آموزشهای لازم برخوردار شدند.
شایقی توسعه آموزشها در حوزه صنایعدستی را زمینهساز افزایش تولید و اشتغال در این بخش دانست و اظهارداشت: با توجه به شعار سال مبنی بر جهش تولید، توسعه آموزش و تولید در بخش صنایعدستی میتواند زمینه برای تحقق این شعار را فراهم کند.
او همچنین از حمایت از فعالان در این بخش در اردبیل خبر داد و افزود: با پایان دورههای آموزشی و اخذ گواهینامه مهارتی با معرفی به بانکها برای دریافت تسهیلات زمینه اشتغال و ورود صنعتگران به بازار کار را فراهم خواهیم کرد.
اردبیل از استانهای برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب میشود و دستان هنرمندان در هر منطقه از این استان از گذشتههای دور کالاها و آثار ارزشمند در این زمینه خلق میکنند.
بیش از ۱۲۰ هزار نفر در استان اردبیل در ۶۲ رشته متنوع صنایع دستی اشتغال دارند.
چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.
نظر شما