طرح آشتی‌باآموزش در ۱۲ شهرستان مازندران اجرا می‌شود

ساری - ایرنا - مدیرکل آموزش وپرورش مازندران از حصای برگزاری آموزش از راه دور موسوم به طرح آشتی با آموزش ( آبا) در ۲۳ مدرسه استان واقع در ۱۲ شهرستان خبر داد.

طرح آشتی با آموزش به منظور زیرپوشش بردن دانش آموزان بازمانده از تحصیل از سوی آموزش و پرورش و با کمک خیرین اجرا می شود. در این طرح دانش آموزان در روستاها و یا سایر مناطق از راه دور آموزش می بینند. امکانات مورد نیاز در این طرح یک اتاق و تجهیزات مثل تلویزیون، لپ تاپ و یا تبلت است که خیرین تامین می کنند. دانش آموزان نیز از طریق آموزش از راه دور، محتواها را دریافت کرده و پنجشنبه های هر هفته به صورت حضوری برای رفع اشکال از خدمت مشاور بهره مند می شوند که هزینه های مشاور هم توسط خیرین تامین می شود.

به گزارش روز شنبه روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران ، علیرضا سعدی پور در نشست کارگروه اجرای طرح آشتی با آموزش که باحضور اعضای کارگروه و نمایندگان واحدهای مرتبط برگزار شد ، هدف از اجرای طرح را افزایش نرخ پوشش تحصیلی دانش آموزان بازمانده از تحصیل ازطریق مدارس آموزش از راه دور در راستای ایجاد عدالت آموزشی وفرصت های برابر آموزشی برای همه دانش آموزان، به ویژه دانش آموزان مناطق روستایی، مرزی، عشایری وکمتر توسعه یافته به ویژه دختران عنوان کرد.

 وی گفت : این طرح براساس زمانبندی شیوه نامه مربوطه ضمن طرح موضوع شورای آموزش وپرورش استان، جهت جلب حمایت ومشارکت خیرین و دستگاه های ذیربط ونهادهای استانی ومنطقه ای ، در حال برنامه ریزی جهت شناسایی وجذب خیرین به عنوان حامیان طرح درمناطق هدف در حال اجرا است.

مدیرکل آموزش وپرورش استان مازندران با اشاره به اینکه شیوه های آموزش در طرح آبا از انعطاف پذیری خوبی برخوردار است، افزود : انعطاف در زمانبندی تشکیل کلاس ها که باتوجه به شرایط فراگیران ، توسط مشاور راهنما تعیین می‌شود.

سعدی پور گفت: شناسایی وجذب خیرین وحامیان وهمچنین دانش‌آموزان  لازم التعلیم بازمانده از تحصیل از الویت‌های این طرح بوده ودر دستور کار قرار گرفته است .

وی ضمن تاکید برنقش خیرین افزود: مشارکت خیرین وبهره گیری از ظرفیت های آن‌، اجرای طرح های چون طرح  آبا را امکان پذیر می سازد. با برنامه ریزی وحمایت خیرین ، تهیه تلویزیون ال ای دی ، لپ تاپ یا تبلت و سایر تجهیزات کلاس‌های مجازی ازمیز وصندلی وحق الزحمه مشاورین تحصیلی ومعلمان کلاس در دستور کار قرار گرفت .

مدیرکل در پایان ابراز امیدواری کرد که  با تجهیز حداقلی فضایی کوچک به عنوان کلاس در مناطق محروم، عدالت اجتماعی برای جلوگیری از ترک تحصیل دانش آموزان کم برخوردار فراهم شود.

استان مازندران بر اساس گزارش های رسمی در سال تحصیلی گذشته ۲ هزار و ۲۲۴ کودک بازمانده از تحصیل داشت که در نهایت ۴۸۰ نفر شناسایی و به مدرسه بازگردانده شدند.

اشتغال همزمان با تحصیل و ازدواج از مهم ترین دلایلی است که سبب محرومیت این بخش از دانش آموزان از تحصیل می شود.

معاون متوسطه آموزش و پرورش مازندران دی ماه پارسال از بازماندن یک هزار و  ۴۹۴ دانش آموز مقطع متوسطه شاخه کار و دانش، نظری و هنرستان از تحصیل در استان خبر داده و گفته بود که از این تعداد ۷۸۸ دانش آموز از مقطع متوسطه اول و ۷۰۶ دانش آموز نیز در مقطع متوسطه دوم هستند.

نظری گفته بود که از میان یک هزار و ۴۹۴ دانش آموز بازمانده از تحصیل ، ۴۰ درصد به خاطر کار ، ۵۰ درصد به دلیل ازدواج زودهنگام و ۱۰ درصد باقیمانده نیز به دلیل بیماری خود یا والدین و بدسرپرست بودن از ادامه تحصیل بازماندند.

مازندران در سال تحصیلی جاری بیش از ۵۰۶ هزار دانش آموز از مقطع ابتدایی تا متوسطه دوم دارد. بیش از ۳۰ هزار پیش دبستانی هم در این استان ثبت نام کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha