حسن خلج طهرانی روز یکشنبه در تشریح طرحهای سرمایهگذاری این منطقه ویژه به رسانه ها اعلام کرد: مرحله دوم گندله سازی مادکوش با ظرفیت تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن گندله سنگ آهن و مرحله دوم واحد فولادسازی فولاد کاوه جنوب با ظرفیت تولید سالانه ۱.۲ میلیون تن بیلت فولادی از بزرگ ترین طرحهای در حال ساخت و نصب است که در مجموع نیاز به ۵۶۰ میلیون دلار سرمایه دارد.
وی بیان داشت: مرحله نخست فولاد مبشر نور دریا با ظرفیت تولید سالانه ۱.۵میلیون تن شمش فولاد با سرمایهگذاری ۳۶۰ میلیون دلار از دیگر طرحهای مهم در حال ساخت منطقه ویژه اقتصادی است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس اظهارداشت: شرکت پتروپالایش تسخیر که به تولید حلال های نفتی میپردازد نیز ظرفیت تولید ۳۶ هزار تن فرآورده را خواهدداشت که در این طرح نیز سه میلیون دلار سرمایه گذاری خواهدشد.
وی تولید قیر شرکت «پالایش نفت جی»، تولید فرومنگنز «یکتا فولاد دوران» و احداث شرکت خدمات فنی ومهندسی «امین تجارت هرمز» را از دیگر طرحهای در حال ساخت عنوان کرد و گفت: در مجموع براب این طرحها یک میلیارد و ۳۲ میلیون دلار سرمایهگذاری خواهد شد.
خلج طهرانی در پایان به همافزایی در راستای ایجاد جهش تولید تاکید کرد و افزود: چنانچه ظرفیتهای داخلی را فعال و مورد استفاده قرار دهیم، شاخصهای اقتصادی و صنعتی کشور به سرعت بهبود خواهدیافت.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس با دارا بودن اسکله اختصاصی مجهز به نوار متحرک تخلیه و بارگیری به طول ۳۲ کیلومتر به عنوان قطب تولید فولاد و آلومینیوم و فلز روی با جذب چهار میلیارد دلار سرمایهگذاری در یک دهه گذشته و ایجاد اشتغال پایدار برای ۱۱ هزار و۵۰۰ نفر در غرب شهر بندرعباس قرار دارد.
این منطقه ویژه در کیلومتر ۱۳ بزرگراه شهید رجایی در غرب بندر عباس واقع شده است.این منطقه در دیماه سال ۱۳۷۶ بر اساس مصوبه هیات وزیران با نام منطقه ویژه معادن و فلزات تاسیس و از شهریورماه ۱۳۸۴ به منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس و سپس با اضافه شدن عبارت اقتصادی در ابتدای سال ۸۸ به منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تغییر نام داد.
نظر شما