۲۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۴:۳۴
کد خبرنگار: 895
کد خبر: 84037196
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

موفقیت معین‌های اقتصادی خراسان رضوی در گرو جلب مشارکت مردم است

گناباد- ایرنا- دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی جلب مشارکت مردم در فعالیت‌ها و اجرای طرح‌ها را لازمه موفقیت معین‌های اقتصادی این استان دانست.

علی اکبر لبافی نژاد روز یکشنبه در جلسه بررسی فعالیت‌های معین‌های اقتصادی گناباد که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد گفت: جلب مشارکت مردم و خیران ضرورت توسعه و رونق اقتصادی استان محسوب می‌شود و با اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی بستر این مهم فراهم شده است.

وی افزود: جلب مشارکت‌های مردم در قالب صندوق‌های خرد توسعه روستایی از اهمیت بسیار برخوردار است و باید نقش آنان در روند توسعه و رونق اقتصادی افزایش یابد.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی ادامه داد: در این شرایط مردم مناطق روستایی در روند توسعه و عمران مناطق خود سهیم می‌شوند و شاهد تاثیر پایدار در این بخش خواهیم بود.

وی از معین‌های اقتصادی خواست طرح‌ها و برنامه های در دست اقدام یا انجام شده را در سامانه نهاد اقتصاد مقاومتی استان ثبت کنند زیرا برخی معین‌ها اقدامات خوبی انجام داده‌اند ولی به دلیل ثبت نکردن آن در این سامانه امکان اعمال نظر در مورد نتایج و بررسی موثر فعالیت‌های آنها وجود ندارد.

لبافی نژاد، گناباد را یکی از شهرستانهای موفق در اجرای طرح معین‌های اقتصادی دانست و خواستار توجه بیشتر معین‌های این شهرستان به ثبت فعالیتهای خود در سامانه مربوطه شد.

فرماندار گناباد نیز استفاده از ظرفیت‌های مردمی در مسیر رونق تولید و اشتغال و کارآفرینی را ضرورت توسعه این شهرستان دانست و گفت: در اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی به عنوان طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی از یک سال و نیم گذشته اقدامات خوبی در این شهرستان انجام شده است.

حامد قربانی افزود: از مجموع ۱۰ معین اقتصادی فعال در گناباد ۶ معین بومی و چهار معین غیربومی هستند که باید از ظرفیت‌های این معین‌ها در راستای توسعه اشتغال و کارآفرینی بهره گرفت.

بر اساس طرح مثلث توسعه اقتصادی به عنوان طرح ابتکاری استاندار خراسان رضوی  ۱۹۷ معین اقتصادی در مناطق ۱۲ گانه خراسان رضوی ۹۸ درصد از کل روستاهای این استان را زیرپوشش برنامه‌های توسعه برده‌اند.

افزون بر ۹۲ درصد معین‌های اقتصادی خراسان رضوی از بخش خصوصی و هشت درصد از بخش دولتی و نهادهای غیردولتی هستند.

تفاهمنامه‌های سرمایه‌گذاری طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی شامل ۲۱ درصد در حوزه خدمات و گردشگری ۴۴ درصد در حوزه صنعت و ۳۵ درصد در حوزه کشاورزی است.

در همین ارتباط نهادی با عنوان 'نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی' نیز توسط استاندار خراسان رضوی تشکیل و فعال شده که با بهره‌گیری از مشاوره نخبگان و دانشگاهیان وظیفه  فراهم کردن زمینه انتقال تجارب معین‌های اقتصادی، کنترل و نظارت بر پروژه‌ها و عملکرد معین‌ها، پیگیری امور اداری و مشکلات معین‌های اقتصادی با نظارت مستقیم فرمانداران را عهده دار است.

مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha