واگذاری هفت‌تپه در کمیسیون جهش تولید بررسی می‌شود

تهران-ایرنا- نایب رییس کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، از بررسی مصداقی خصوصی‌سازی‌ها از جمله واگذاری شرکت هفت‌تپه با حضور وزیر اقتصاد خبر داد.

احسان ارکانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به  ارائه گزارش مرکز پژوهش‌ های مجلس در حوزه جهش و رونق تولید در نشست امروز این کمیسیون اظهارداشت: بر اساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، پارامترهایی مثل بی ثباتی مقررات و ضوابط مربوط به کسب و کار، عمل نکردن مسئولان ملی، منطقه ای و استانی به وعده های داده شده، نداشتن حمایت لازم از سرمایه گزاران، و نوسانات نرخ ارز بر فضای کسب و کار تاثیر منفی دارند.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین معضلات فضای کسب و کار قوانین مخل و مزاحم تولید هستند.افزود: در نشست امروز کمیسیون جهش تولید بر اصلاح و تعدیل قوانین متعددی که در حوزه گمرک، مالیات، تامین اجتماعی، تغییر کاربری و محیط زیست مانع تولید هستند، تاکید شد.

ارکانی از برگزاری نشست کمیسیون ویژه جهش تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی با حضور فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و دارایی در صبح روز دوشنبه خبر داد و گفت: قرار است در این جلسه وزیر اقتصاد گزارشی درباره اصل ۴۴ ارائه دهد.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: گزارش هایی درباره اجرای ضعیف اصل ۴۴ از جمله  واگذاری هفت تپه و مجموعه های دیگر دریافت کرده ایم که هم کلیات این موضوعات و هم به صورت مصداقی و مورد به مورد با حضور وزیر اقتصاد این مسائل را بررسی خواهیم کرد.

ارکانی با بیان اینکه وزیران مرتبط از جمله وزیر کشاورزی، وزیر راه، وزیر نیرو و وزیر صنعت بعد از معرفی و رای اعتماد به کمیسیون دعوت خواهند شد، تصریح کرد: امیدواریم بتوانیم با کمک قوه مجریه و در هماهنگی با دولت موانع تولید را در کشور رفع یا حداقل کاهش دهیم.

وی افزود: شرط لازم و کافی برای پیشبرد سیاست ها چه در حوزه تولید و کسب و کار و چه در دیگر حوزه های اقتصادی تعامل و ارتباط نزدیک بین قوه مقننه و مجریه است.

رییس مجمع نماینده استان خراسان رضوی با بیان اینکه در واقع ریل گزار و سیاستگزار موضوعاتی از قبیل تولید و کسب و کار مجلس است، افزود:دولت است که روی این ریل حرکت می کند بنابراین اگر تعامل وجود نداشته باشد اگر بهترین قانون هم نوشته شود به جایی نخواهد رسید و در عین حال اگر بهترین مجریان را هم داشته باشیم اما قوانین بد نوشته شود باز هم کار با شکست مواجه خواهد شد.

ارکانی تصریح کرد: برای موفقیت و رسیدن به هدف باید هر دو قوه مجریه و مقننه قوی عمل کنند و در تعامل و هماهنگی کامل با یکدیگر باشند؛ در غیر اینصورت وضعیت کسب و کار و تولید کشور از این هم بدتر می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha