جاوید فلاح عصر دوشنبه در نشست خبری موضع رسیدگی به محلات آسیب پذیر رشت اظهار داشت: اگر در همه بخش ها توجه عملی، رفتاری و گفتاری بیشتری به شعارهای انقلاب اسلامی می شد و در تمام عرصه ها از وجود افراد واجد شرایط سود می بردیم، دیگر شاهد این محرومیت ها نبودیم و یا کمتر بود و به طور قطع پیشرفت های بیشتری حاصل می شد که در این راستا استفاده از جوانان انقلابی یکی از اساسی ترین این محورها می باشد.
وی ادامه داد: هم اینک نیز برای رفع محرومیت باید از تجربیات گرانبهای این چهل سال سود ببریم و از سویی باید شانه های خود را زیر بار خدمت مردم قرار دهیم و هر فردی که در هر پستی قرار دارد در خدمت مردم باشد و کارهای خود را به درستی انجام دهد.
وی بیان کرد: از سوی دیگر برای اینکه محرومیت زدایی را تسریع بخشیم، باید نگاه انقلابی و جهادی به امور داشته باشیم که این امر باعث پیشرفت می شود وگرنه با کاغذبازی فقط وقت و انرژی خود را هدر می دهیم و ضمن آنکه باید از تجربیات بهره برده و داشته های خود را فراموش نکنیم.
مسئول معاون اجتماعی سپاه قدس گیلان به نقش مهم رسانه ها در رفع محرومیت ها نیز اشاره و تصریح کرد: اصحاب رسانه و خبرنگاران در رفع محرومیت ها و کاستی های موجود در جامعه، نقش مهم و اساسی را ایفا می کنند و تاکنون نیز شاهد این اثرگذاری بوده ایم چون رسانه ها و خبرنگاران بهترین پل ارتباطی بین مردم و مسئولان هستند و به خوبی می توانند کمبودها و کاستی ها را به گوش مسئولان رسانده و همچنین پیگیر مطالبات نیز هستند.
فلاح با اشاره به مناطق محروم شناسایی شده در استان گفت : ۲۲ محله آسیب پذیر در گیلان شناسایی شده که از این تعداد، هفت محله مربوط به شهرستان رشت است و امید است بتوانیم به زودی آسیب ها و معضلات موجود در این محله ها را با کمک همه مسئولان برطرف کنیم.
وی اضافه کرد: نمایندگان این محلات نیز باید اولویت های محرمیت های خود را شناسایی و آنها را اعلام کنند تا برای برطرف کردنشان اقدامات لازم انجام شود که در این زمینه نیز به طور حتم با توجه به اولویت بندی ها، کارها در محلات انجام می شود.
مسئول بسیج رسانه گیلان نیز در این نشست خبری اظهار داشت: فعالیت رسانه ای و حضور خبرنگاران برای رفع محرومیت ها بسیار حائز اهمیت است و همه باید با هم کمک کنیم تا هرچه زودتر محرومیت ها کاهش یافته و برطرف شود.
مهدی پارسا افزود: پیش از این سه نقطه آسیب پذیر در گیلان شناسایی شده بود که این تعداد هم اینک به ۲۲ منطقه افزایش یافته و امیدواریم که با کمک همه مسئولان استان محرومیت آنها برطرف شده تا مردم بتوانند با آسایش بیشتری در این مکان به زندگی خود ادامه دهند.
وی ادامه داد: سلیمانداراب، معلولین، وولوکس، فخب، سیاه اسطلخ، آجی بیشه و جماران، محله های آسیب پذیر و محروم رشت هستند که تلاش بر آن است در سایه کمک و همکاری همه مسئولان بتوانیم تمامی محرومیت های آنها را برطرف کنیم.
در این نشست که با حضور نمایندگان مناطق آسیب پذیر رشت برگزار شد در نهایت مقرر شد فردی از جانب هفت محله آسیب پذیر و محروم رشت از سوی هفت مدیر انتخاب شود تا در جلسات شورای شهر، شورای اداری فرمانداری و فرماندهی سپاه رشت حضور یابد.
همچنین قرار شد برنامه های محرومیت زدایی این محلات در طرح های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و به مدت سه سال انجام شود تا در این مدت، تمامی آسیب ها و کمبودهای محلات به خوبی شناسایی و برطرف شود.
نظر شما