به گزارش ایرنا، محسن صالحینیا روز سهشنبه در حاشیه بازدید از گروه صنعتی سازان در شهرک صنعتی بزرگ سمنان در گفت و گو با خبرنگاران اظهارداشت: ۴۶ هزار واحد تولیدی در بخشهای مختلف شیمیایی، بهداشتی، و فلزی در بالغ بر ۸۶۰ شهرک و ناحیه صنعتی مستقر است که براساس آمارها حدود ۱۰ هزار از این واحدها راکد است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: طبق برنامهها تاکنون ۶۷۰ واحد صنعتی از این مجموع احیا شد.
وی تصریح کرد: احیای ۳۰ واحد صنعتی و تولیدی مستقر در شهرک و نواحی صنعتی استان سمنان در دستور کار است.
صالحینیا ابرازداشت: از ابتدای سال تاکنون ۱۳ واحد صنعتی استان سمنان احیا و به چرخه تولید بازگشت.
وی با اشاره به مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی کشور، تصریح کرد: با توجه به شرایط ویژه واحدهای تولیدی، اقدامات سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در راستای تامین اولیه و زیرساختهایی همچون برق و گاز، رفع کمبود نقدینگی و برقراری تعامل با سایر دستگاههای اجرایی است.
صالحینیا بیان کرد: نیازمندیهای واحدهای تولیدی و صنعتی کشور از جمله استان سمنان جمع بندی شده و در کار گروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به منظور رفع مورد بررسی قرار میگیرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: واحدهای تولیدی بازدید شده، با بکارگیری نیروهای متخصص توانستند دانش فنی را توسعه دهند و نیاز داخل را برآورده کنند.
وی به ضرورت حمایت از واحدهای تولید و صنعتی با هدف رونق تولید و توسعه اقتصادی، خاطرنشان کرد: بنگاههای صنعتی کشور نیازمند تامین بازارهای صادراتی و نیز مصرف داخل هستند که ضرورت دارد برنامهها با توجه به این مسائل اجرا شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران یادآور شد: واردات کالاهای مشابه ساخت داخل یکی از مشکلات اساسی واحدهای صنعتی کشور بود که امروز، این معضل برطرف شد و این پیام خوبی برای فعالان حوزه صنعت و تجارت است.
صالحینیا گفت: مدیریت واردات و توسعه صادرات و نیز تامین نقدینگی با توجه به افزایش هزینهها از برنامههای مهم این سازمان است، این اتفاق افتاده است اما برای رسیدن به حد مطلوب نیاز به همکاری و همراهی بانکها و سیاستهای کلان در ارتباط با بخشهای مرتبط با تولید است.
به گزارش ایرنا، بابک دینپرست معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور و صالحینیا معاون وزیر و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران در سفر ۲ روزه به استان سمنان از واحدهایی مانند صنایع لاستیکی پارمیدا، فروسیلیس ایران، الگانت، گروه صنعتی سازان و شرکت شیمیایی کلران بازدید و واحد گیتی تامین صنعت را در سمنان افتتاح کردند.
استان سمنان یکی از قطب های صنعتی و معدنی شرق کشور است و با داشتن حدود یکهزار و ۸۴۰ پروانه بهرهبرداری واحدهای صنعتی و معدنی با سرمایه گذاری حدود ۷۶ هزار میلیارد ریال و اشتغال برای بیش از ۶۸ هزار و ۸۰۰ نفر سهم قابل توجهی در رونق چرخه اقتصادی کشور دارد.
نظر شما