رامین افتخاری روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا به دیدار خود با مسعود فرودنیا کاریکاتوریست پیشکسوت جنوب کرمان اشاره کرد و اظهار داشت: شارلی ابدو جوان فرانسوی با انتشار کاریکاتور پیامبر اعظم مسلمانان به دنبال کسب شهرت است.
وی گفت: همینکه «امانوئل مکرون»، رئیس جمهوری فرانسه از وی حمایت میکند حاکی از درباری بودن این جوان فرانسوی است و او درواقع با این اقدام ناشیانه، انزجار میلیاردها انسان را نسبت به خود برانگیخت.
افتخاری با بیان اینکه غربیها عامل اصلی مشکلات مسلمانان هستند، گفت: کاریکاتورهای موهون و هدفدار کاریکاتوریست فرانسوی نشان دهنده سیاستهای ضد اسلامی صهیونیستها و دولتهای استکباری بوده و این حرکت تحریک آمیز کاملا دشمنانه و در راستای تفرقه بین ملتهای جهان است.
وی تصریح کرد: هر چند که به نظر برسد این یک کار هنری از سوی یک هنرمندنمای غربی باشد اما از نگاه هر کاریکاتوریستی کاملا غیر اخلاقی و انزجار آور است.
معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی جنوب کرمان ادامه داد: این اقدام با انگیزه منصرف کردن ذهن ملّتها از اسلام و مسلمانان و پیامبر بزرگ اسلام صورت گرفته است.
افتخاری عنوان کرد: اهانت به چهره نورانی و قدسی حضرت رسول اعظم (ص) نشان دهنده دشمنی سیاسی و فرهنگی دنیای غرب با اسلام و جامعه مسلمانان را آشکار ساخته و از نگاه هر کاریکاتوریستی محکوم است.
او بیان داشت: هدف این هنرمندنما، توهین به پیامبر (ص) و هدف قرار دادن اسلام بود و خواست با این کار بگوید کتاب قرآن نمیتواند حافظ مسلمانان باشد.
به گفته معاون هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد جنوب کرمان، شارلی آبدو در فرانسه یک مجلهای دارد و در آن مجله چندین مرتبه به مقدسات مسلمانان توهین کرده و اهانتهای وی، اعتراضات زیادی را به دنبال داشته است. او این اقدامات را مغرضانه و دشمنانه انجام میدهد.
به گفته افتخاری، یک انسان سالم هیچگاه به مقدسات و اعتقادات انسانهای دیگر توهین نمیکند و این موضوع نشان داد او به لحاظ روانی هم دچار اختلال است.
به گزارش ایرنا، نشریه فرانسوی شارلی ابدو (Charlie Hebdo) برای دومین بار پس از ۲۰۱۵ میلادی انتشار کاریکاتورهای موهن راجع به پیامبر اسلام (ص) را تکرار کرده است. حرکتی که توجیه آن «آزادی بیان» بوده است حال آنکه بر مبنای اسناد حقوق بین الملل و با توجه به تعریف آزادی بیان و محدودیت های آن، به هیچ وجه توهین به اعتقادات دیگر ادیان و اقوام بر نمی آید. امری که بیانگر بی توجهی غرب به حقوق مندرج در اسناد بین المللی است که غالباً خود بر تصویب آن پافشاری داشته اند. ضمن آنکه برخورد غرب همواره در این زمینه دوگانه بوده است. برای مثال در یکی از این رفتارهای دوگانه به نوشته روزنامه تلگراف انگلیس در ۲۷ ژانویه ۲۰۰۹، موریس سینت اسنثت، کاریکاتوریست شارلی ابدو، به دلیل انتشار مطلب و نقل لطیفه ای در مورد پسر نیکولا سارکوزی، نخست وزیر وقت فرانسه، برکنار شد؛ و جرم وی برانگیختن نفرت علیه یهودی ها اعلام شد. حال آنکه همه ادیان دارای احترام بوده و توهین به آن ها امری مذموم و ناپسند است.