وزش باد پدیده غالب جوی تا پایان هفته در آذربایجان‌غربی است

ارومیه- ایرنا- کارشناس پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌غربی گفت: سرعت وزش باد در پایان هفته جاری در مناطق جنوبی استان افزایش می یابد و در برخی ساعات به ۶۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.

یاسر اشتاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: طبق بررسی نقشه‌های هواشناسی و پیش‌یابی، تا پایان هفته جاری تغییرات جوی و دمایی چندان محسوسی برای استان پیش‌بینی نمی‌شود.

وی با بیان اینکه افزایش ابر پدیده غالب در شمال استان است، بیان کرد: طبق نقشه‌های پیش‌یابی رگبارهای پراکنده و خفیفی برای مناطق شمالی استان تا پایان هفته پیش بینی می‌شود.

کارشناس اداره پیش‌بینی اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌غربی گفت: دمای هوای ارومیه در ۲۴ ساعت گذشته بین ۱۵ و ۳۰ درجه سانتی‌گراد در نوسان بود و شهرستان پلدشت با ۳۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر گرم‌ترین و تکاب با ۹ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خنک‌ترین شهرهای استان بودند.

اداره‌کل هواشناسی آذربایجان‌غربی دارای ۱۸ ایستگاه هواشناسی اصلی و تکمیلی و بیش از ۱۲۰ ایستگاه باران‌سنجی و اقلیم‌شناسی است که از ایستگاه‌های هواشناسی استان، ۹ ایستگاه اصلی (سینوپتیک) و ۹ ایستگاه هم تکمیلی هستند.

آذربایجان‌غربی از استان‌های شمال‌غربی کشور است که در منطقه‌ای کوهستانی واقع شده و میانگین بارندگی سالانه در این استان در حدود ۳۴۰ میلی‌متر است؛ بارش‌ها در این استان از آبان‌ماه شروع می‌شود و تا اوایل خرداد هر سال ادامه دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha