«احمد طهرانی» روز سهشنبه در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خمین افزود: جامعه پذیری و ایجاد شرایط بازگشت بهبودیافتگان به زندگی سالم و عادی نیاز به همراهی تمام دستگاه ها و سازمانهای مردم نهاد دارد.
وی افزود: توانمندسازی بهبود یافتگان و ایجاد فرصت های شغلی برای آنان و حمایت مادی و اچتماعی از خانواده بهبودیافتگان؛ خودباوری و اعتماد به نفس را در آنان افزایش و احتمال بازگشت دورباره آنان به دام اعتیاد را کاهش می دهد.
فرماندار خمین با بیان ینکه این شهرستان یکی از مناطق دارای آمار بالای اعتیاد در استان مرکزی است، اظهار داشت: فرهنگ سازی و پیشگیری مهمتر از درمان و مقابله در کاهش اعتیاد به مصرف مواد مخدر است.
وی اظهار داشت: اقدامات انجام شده در پیشگیری از اعتیاد به مصرف مواد مخدر در خمین خوب است اما رضایت بخش نیست و باید کارشناسان کمیتههای پیشگیری، درمان و مقابله، با برگزاری نشستهای تخصصی راهکارهای عملیاتی بلند مدت و مستمر برای کاهش مصرف مواد مخدر و ترک اعتیاد ارائه دهند.
وی بیان کرد: پاتوقهای معتادان در خمین به محل آسیبزا تبدیل شده است چراکه نظارت بر این محافل کم است و تقویت مرکز «اجتماع درمان محور» به عنوان تنها مرکز روزانه در این شهرستان ضروری است.
فرماندار خمین تاکید کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و عدم پذیرش معتادان متجاهر در کمپهای ترک اعتیاد به صورت ماهیانه ۱۰ معتاد پس از انجام آزمایش کرونا به صورت رایگان در این اماکن ترک اعتیاد بستری شوند.
معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری خمین نیز در این نشست با اشاره به جشنواره یاریگران زندگی گفت: این جشنواره به دلیل شیوع بیماری کرونا به شکل مجازی برگزار میشود.
«حسن انصاری» افزود: دستگاههای مختلف در زمینه پیشگیری، درمان و توسعه مشارکتهای مردمی در زمینه کاهش مصرف مواد مخدر برنامههای خود را اعلام کنند و از تمام ظرفیت خود در این زمنیه استفاده کنند.
وی تاکید کرد: فضای مجازی یکی از بهترین بسترهای آموزشی در زمان تعطیلی کارگاههای آموزشی به دلیل شیوع بیماری کرونا است و نهادهای متولی مبارزه با اعتیاد از این فضا برای ارائه آموزشهای لازم در زمینه پیشگیری در راستای برگزاری جشنواره یاریگران زندگی استفاده کنند.
خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان مرکزی واقع شده است.
نظر شما