۲۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶
کد خبرنگار: 1053
کد خبر: 84043651
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عدم رسیدگی به بافت‌های فرسوده شهری تبعات اجتماعی به همراه دارد

قزوین - ایرنا - نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت: عدم رسیدگی به بافت‌های فرسوده شهری و جمعیت ساکن در آن به طور حتم تبعات اجتماعی و اخلاقی به دنبال خواهد داشت.

فاطمه محمدبیگی روز پنجشنبه در جلسه بررسی وضعیت بازآفرینی و بافت‌های ناکارآمد شهر قزوین که با حضور مهدی عبوری، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی و شهری ایران برگزار شد، اظهار داشت: همه مردم بی‌شک خاطرات تلخ و شیرین و به یادماندنی را در محلات قدیمی خود دارند که باید به نوعی برای حفظ شاکله و ساماندهی آن تلاش کرد.

وی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از محلات قدیمی قزوین طی دهه‌های گذشته بدون هیچگونه فعالیت عمرانی همچنان باقی مانده و به علت عدم رسیدگی و ساماندهی دچار فرسودگی و خرابی‌های شدیدی شده‌اند تا جایی که همین مساله صدای مردم آن مناطق را نیز درآورده است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه محلات تاریخی و باارزش قزوین در گذشته شهدای زیادی را به نظام تقدیم کرده و مردمان آن نیز نقش اساسی را در پیروزی انقلاب برعهده داشته‌اند، افزود: مسوولان متولی رسیدگی به این موضوع باید بیش از گذشته نسبت به ساماندهی این مناطق تلاش کرده و با ارایه تسهیلات ویژه نسبت به رفع نارضایتی‌های موجود اقدام کنند.

پروژه توسعه امامزاده حسین (ع) از سال ۷۰ کلید خورده است

سیاوش طاهرخانی، شهردار قزوین نیز در این جلسه با بیان اینکه پروژه توسعه و مرمت صحن امامزاده حسین (ع) این شهر از سال ۷۰ کلید خورده است، افزود: اداره اوقاف وقت در آن زمان طرح اولیه‌ای را برای توسعه و ساماندهی این مجموعه ارایه کرد که جانمایی‌های اولیه برهمان اساس آغاز شد اما در سال ۹۲ با تصمیمات گرفته شده و بازنگری‌های صورت گرفته از سوی استانداری، ادامه کار با همان مشاور قبلی آغاز گردید.

وی ادامه داد: محدوده طرح در ابتدا ۳۰ هکتار در نظر گرفته شد اما عملیات اجرایی آن در ۱۸ هکتار ادامه یافت که ۱۳۰ پلاک موجود در آن تجاری و ۲۳۰ پلاک نیز مسکونی بود و نحوه تملک و حق السهم دستگاه‌های متولی نیز تعیین شده بود. 

طاهرخانی با بیان اینکه در سال ۹۷ پلاک‌های تجاری در این مجموعه حذف شدند، افزود: در حال حاضر حدود ۱۶۰ پلاک مسکونی مورد تملک قرار گرفته و براین اساس از سهم ۶۰ میلیارد تومانی در نظر گرفته شده برای این مجموعه، ۳۰ درصد برعهده شهرداری، ۵ درصد برعهده میراث فرهنگی، ۱۵ درصد اداره کل اوقاف و امور خیریه و ۵۰ درصد نیز برعهده اداره کل راه و شهرسازی و سازمان ملی مسکن قرار گرفت.

به گفته وی، سه میلیارد تومان باقیمانده سهم شهرداری قزوین نیز تا ۲ هفته آینده وارد پروژه خواهد شد.  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha