«دف صلح» نمادی از اقتدار و صلح طلبی ایرانیان است

تهران- ایرنا- بانوی نوازنده بین‌المللی دف کشورمان همزمان با روز جهانی صلح کلیپ مربوط به «دف صلح» را با شعار «زمین تشنه صلح است» در فضای مجازی منتشر کرد و گفت: زمین دف صلح نمادی از هنردوستی و صلح طلبی توام با اقتدار ما ایرانیان است.

سارا احمدی سرپرست گروه موسیقی کالیوه امروز دوشنبه (۳۱ شهریور) ۲۱ سپتامبر که روز جهانی صلح نامگذاری شده است از کلیپ دف صلح در فضای مجازی رونمایی کرد.

این هنرمند در گفت وگوی خود با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره دف صلح گفت: در سالهایی که بصورت حرفه ای به نواختن دف مشغول بودم همواره درهویت و شخصیت این ساز نوعی اقتدار و شخصیت منحصر بفرد یافتم و تصمیم گرفتم با این ساز به سراسر دنیا سفر کنم و ضمن اجرای برنامه با شعار صلح و دوستی از هنرمندان و شخصیت های سیاسی و فرهنگی سراسر جهان در کشورها دعوت کنم تا با امضا کردن این دف به پویش جهانی دف صلح بپیوندند.

وی افزود: این دف را سفیران کشورهایی نظیر بلژیک، دانمارک، فنلاند، هندوستان، تاجیکستان، اسلوونی و سفرای سایر کشورها امضا کرده اند.

سرپرست گروه موسیقی کالیوه افزود: دف را نمادی از اقتدار و شخصیت توام با صلح و متانت میدانم. و علت اصلی انتخاب این ساز برای پروژه صلح نیز همان اقتدار توام با صلح دوستی این ساز است. و به همین خاطر در طی سفرهایی که با گروه کالیوه برای شرکت در فستیوالهای بین المللی به کشورهایی مانند هندوستان، تونس، مکزیک، عمان، ترکیه داشتم هنرمندان سایر کشورها نیز با اشتیاق این دف را امضا کردند تا بار دیگر ثابت کنند هنر و موسیقی زبان صلح و تبادل فرهنگ‌هاست. گفتنی است هنرمندانی نظیر کیهان کلهر و بیژن کامکار هم امضای خود را بر روی دف صلح به یادگار گذاشته اند.

این هنرمند درباره انتشار کلیپ زمین تشنه صلح است گفت: این کلیپ با هدف ترویج شعار زمین تشنه صلح است همزمان با روزجهانی صلح منتشر شده  و در ابتدا قصد داشتیم این کلیپ را در مراسم ویژه ای همزمان با رونمایی از دف صلح منتشر کنیم که بواسطه شرایط کرونایی کشور مجبور شدیم تا ضمن پخش این کلیپ در فضای مجازی مراسم رونمایی را هم به زودی و به‌ صورت مجازی برگزار کنیم.

وی در ادامه خاطرنشان ساخت که در کلیپ زمین تشنه صلح است مردم اکثر کشورهای جهان در کنار هنرمندان بین المللی و ایرانی یک دل و یک صدا شعار زمین تشنه صلح است را سرداده اند که در میان هنرمندان ایرانی عبدالجبارکاکایی شاعر و ادیب معاصر و پیروز ارجمند آهنگساز و مدرس دانشگاه نیز در باره نقش و اهمیت ویژه هنر در گسترش ادبیات و فرهنگ صلح سخن گفته اند.

سارا احمدی در انتهای سخنان خود گفت: هیچ زبانی به اندازه زبان هنر و هیچ هنری به اندازه موسیقی قابلیت ترویج شعار صلح ودوستی در جهان امروز ما که چون کویر تشنه آب، تشنه صلح است را ندارد. زیرا موسیقی زبانی جهانی است تمام مردم دنیا بدون نیاز به مترجم قادرند پیام و احساس جاری و ساری در موسیقی را به گوش جان شنیده و آنرا درک کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha