عبدالرسول دریایی عصرچهارشنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران اظهار داشت: صیدگاه های میگو در هرمزگان از بندر کوهستک، سیریک و میناب آغاز و تا شرق هرمز و سواحل طولا واقع در شمال قشم ادامه دارد.
وی وسعت صیدگاه های میگو در هرمزگان را ۷۰۰ کیلومتر مربع عنوان کرد و افزود: صیادان استان سال گذشته موفق به صید سه هزار تن میگو شدند.
دریایی خاطرنشان کرد: حدود ۲هزار و ۶۰۰ صیاد با بهره مندی از ۲۲۰ فروند شناور صیادی در فصل صید میگوی امسال مشارکت خواهند داشت.
این مقام مسوول تاکید کرد: استفاده از مشارکت تعاونیهای صیادی برای تقویت حفاظت منابع، حضور منظم و به موقع نیروهای حفاظت منابع، انجام گشتهای دریایی، بازدید منظم کارشناسان صید و پژوهشکده از عملیات صید شناورها و جلوگیری از صید شناورها در شب و ساعت های خارج از محدوده و زمان تعیین شده از مهمترین اقدامات برای مدیریت بهتر فصل صید میگو در هرمزگان است.
دریایی تصریح کرد: با توجه به آسیب های جبرانناپذیری که تورهای صید نامرئی (منوفیلامنت) به منابع آبزیان وارد میکنند، استفاده از این نوع تورها در فصل صید میگو مانند تمامی فصلهای صید ممنوع است و با متخلفان برابر قانون برخورد می شود.
استان هرمزگان با داشتن ۳۰ هزار صیاد، ۲۲ بندرصیادی و صید سالیانه بیش از ۲۶۰ هزار تن آبزی رتبه نخست صید در کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما