به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران ، سیفالله فرزانه گفت: این پروژه با تلاش مرکز فناوری اطلاعات، ارتباطات و تحول اداری وزارت میراث فرهنگی به اجرا درآمده است.
او افزود: مجموعه موزه تاریخ شهر ساری (عمارت کلبادی)، مجموعه تاریخی فرحآباد ساری، پایگاه میراث جهانی باغ عباسآباد بهشهر، خانه موزه نیما یوشیج، سایت موزه گورتپه بهشهر، موزه مردمشناسی منطقه دو هزار تنکابن، موزه تاریخ شهر آمل و موزه تاریخ شهر بابل در استان تحت پوشش این سامانه یکپارچه قرارگرفته است.
وی گفت: سامانه الکترونیک دریافت بلیت نه تنها از پرداخت کاغذی پول جلوگیری می کند ، بلکه برای رعایت پروتکل های بهداشت در شرایط کرونایی نیز موثر است.
فرزانه بابیان اینکه این سامانه در آستانه پاسداشت روز جهانی گردشگری به بهرهبرداری میرسد، بیان کرد: این پروژه بهمنظور افزایش بازدیدکنندگان از موزهها، افزایش سرعت و کیفیت خدمت فروش بلیت به گردشگران و ارتقای شفافیت در فرآیند فروش راهاندازی شده و زمینه احیای هویت تاریخی، فرهنگی را فراهم میکند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران با اشاره به این که موزهها بهعنوان یکی از اجزای پیکره فرهنگی جوامع، میتوانند بازگوکننده ظرفیتها و ویژگیهای فرهنگی کشور در قالب گردشگری فرهنگی باشند ، یادآور شد: میراث فرهنگی زمینه جذب گردشگر و بهبود وضعیت اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ساکنان آن منطقه را فراهم کرده و موجب توسعه و ترویج فرهنگ و هویت بومی و منطقهای میشود.
استان مازندران دارای 19 موزه دولتی و خصوصی است که شامل هشت موزه، هشت خانه موزه، یک موزه مشارکتی و 2 سایت موزه وجود دارد.
نظر شما