حمیدرضا پیوندی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا ابراز داشت: از سال ۹۲ آموزش و ترویج فرهنگ تفکیک زباله در مبدا بین آحاد مردم شهر سمنان آغاز شد و نتیجه این آموزش ها منجر به کاهش زباله در این شهر شد.
وی ادامه داد: از مجموع ۹۰ تن زباله تولیدی در شهر سمنان ۷۰ درصد زباله تر و ۳۰ درصد زباله خشک است که از ۳۰ درصد زبالههای خشک ۲۰ تا ۲۲ درصد زبالهها قابلیت بازیافت دارد.
وی با بیان اینکه ۱۱ غرفه جمعآوری پسماندهای خشک در مناطق شلوغ شهر سمنان وجود دارد افزود: ۳۸ درصد شهروندان زبالههای خشک خود را تفکیک و تحول غرفه جمعآوری پسماند میدهند.
پیوندی اضافه کرد: زباله طلای کثیف و تفکیک و بازیافت آن ثروت آفرین است از این رو تقویت صنایع تکمیلی و فرآوری پسماندهای خشک در سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان برنامه ریزی شده است.
وی تصریح کرد: سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان در زمینه مدیریت زباله با تامین ۲۲ دستگاه خودروی مکانیزه مانند سطل زبالهشوی و حمل زباله توانسته در جمعآوری، تفکیک و دفن زباله عملکرد خوبی داشته باشد.
وی اضافه کرد: از مجموع ۲۲ دستگاه مکانیزه خریداری شده از سوی سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان ۱۳ دستگاه برای حمل زباله، ۲ دستگاه برای جاروی مکانیزه معابر، چهار دستگاه سطلشوی و پنج دستگاه رزرو است.
به گفته پیوندی تمام دستگاههای مکانیزه سازمان مدیریت پسماند شهرداری سمنان به روز بوده و اگر هنگام جوعآوری زباله سر و صدا ایجاد میشود ناشی از کارکرد جکها در هنگام جابه جایی سطل زباله است.
وی با بیان اینکه ماشینهای حمل زباله از ساعت ۲۰ و ۳۰ دقیقه شب کار جمعآوری زباله در شهر را آغاز میکنند و تا ساعت ۲ تا سه بامداد جمعآوری زباله در تمام مناطق شهر سمنان به پایان میرسد، تاکید کرد: شهروندان با قرار دادن زبالههای خود در ساعتهای مقرر به حفظ پاکیزگی شهر کمک کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت و پسماند وتبدیل مواد شهری شهرداری سمنان از شهروندان خواست به منظور حفظ سلامت پاکبانان از انداختن ماسک و دستکش استفاده شده در بوستانهای شهر پرهیز کنند و آن را در سطل زباله بیندازند.
نظر شما