به گزارش خبرنگار ایرنا ، برای راه اندازی این واحد بسته بندی حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار از سوی بخش خصوصی هزینه و با بهره برداری از آن زمینه برای دستکم ۳۶ نفر به صورت مستقیم و ۶۰۰ نفر به شکل غیر مستقیم ایجاد شده است.
در این واحد بسته بندی قرار است محصولات باغی و گیاهان دارویی استان پس از فرآوری و بسته بندی به کشورهای آسیای میانه از طریق بندر نوشهر صادر شود.
سرمایه گذار این واحد بسته بندی یکی از مزایای ویژگی های آن را خشک کردن مرکبات درجه ۲ و ۳ بیان کرد و گفت : بخش زیادی از تولیدات بخش مرکبات استان به دلیل عدم فرآوری به ضایعات تبدیل می شود در حالی که این واحد تولیدی می تواند پس از خشک کردن و بسته بندی به کشورهای مختلف اسیای میانه صادر کند.
حسین بابایی افزود : برابر آمار سالانه ۳۸ درصد از کل محصول مرکبات مازندران پس از برداشت به علت نبود صنایع تبدیلی به ضایعات تبدیل می شود.
وی با اشاره به فاز سوم این واحد تولیدی گفت : قرار است در این واحد تولیدی در فاز سوم محصولات خام وارداتی را پس از فراوری مجدد به کشورهای آسیای میانه صادر شود.
برابر آمار مستند از سال ۱۳۹۳ دوره فعالیت دولت تدبیر و امید تاکنون حدود ۷۸ میلیارد تومان بخش خصوصی در منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر سرمایه گذاری کرده است .
ساخت سیلوی نگهداری غلات ، سوله های نگهداری کالاهای عمومی ، مخازن روغن خوراکی ، کارگاه های چوب خشک کنی ، بازسازی ترمینال مسافری و اجرای طرح مشترک صادرات محصولات کشاورزی و خط مسافری از جمله سرمایه گذاری های بوده که در این بندر صورت گرفته است.
اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران در منطقه ویژه اقتصادی نوشهر قرار دارد.
نظر شما