محمدتقی سلطانی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: باورهای غلط در زمینه درمان، علائم و راههای انتقال بیماری کرونا شکلگرفته و ریشه در شایعات و خرافاتی است که پیرامون این مساله وجود دارد.
وی اضافه کرد: عدهای به دلیل منافع شخصی دست به شایعه و خرافه پراکنی پیرامون بیماری کرونا میزنند و حتی برخی بیماری کرونا و یا راههای انتقال آن را منکر میشوند.
وی ادامه داد: برخی افراد به اسم طب اسلامی مطالبی با عنوان درمان قطعی کرونا و رفع مشکل کرونا منتشر میکنند، درصورتیکه هر روش درمانی برای کرونا باید پروسه بسیار طولانی را طی کند تا پس از تحقیق و بررسی تایید شود.
سلطانی با بیان اینکه شایعهپراکنی تلاشها برای قطع زنجیره انتقال بیماری را با شکست مواجه میکند، تصریح کرد: مردم باید مطالب علمی و درست را از منابع موثق و تایید شده دنبال کنند و بین اطلاعاتی که صحیح میباشد و مطالبی که غلط و شایعه است، تشخیص قائل شوند.
وی با تاکید بر اینکه اطلاعات صحیح و درست را باید از منابع معتبر کسب کرد، ادامه داد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کانالهای دانشگاه علوم پزشکی، مراکز درمانی و رسانههای معتبر از جمله منابعی هستند که مردم میتوانند اطلاعات پیرامون بیماری کرونا را کسب کنند.
وی با تاکید بر اعتماد مردم به خدمتگزاران حوزه سلامت، بیان کرد: هر روش و درمان سنتی در حوزه کرونا که موثق و موفقیتآمیز باشد، بهطور حتم به مردم معرفی خواهد شد.
مدیرگروه آموزش و ارتقاء سلامت مرکز بهداشت قم افزود: اگر آحاد جامعه به نکات و اصول بهداشتی پایبند باشند و دستورالعملهای بهداشتی را بهکارگیرند، هیچ خطری آنها را تهدید نمیکند و سلامت آنها و خانوادههایشان حفظ میشود.
وضعیت کرونا در قم از روز بیستم شهریورماه و به دنبال افزایش قابلتوجه بیماران و مبتلایان این بیماری فوق قرمز شده است.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما