«سیدحسن رسولی» روز یکشنبه در دویست و سیونهمین جلسه شورا پس از ورود اعضا به دستور جلسه، درباره حسابهای درآمد و هزینه شهرداری تهران طی پنج ماهه سال ۱۳۹۹، اظهار داشت: در بخش عملکرد حساب درآمد، شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب موظف بوده است تا در برش عملکردی پنج ماهه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۱۲هزار و ۷۳۹ میلیارد تومان اقدام کند.
وی افزود: طی این دوره پنج ماهه مبلغ هفت هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان معادل ۶۰ درصد درآمد کسب کرده است و کسری عملکرد به میزان پنج هزار و ۷۷ میلیارد تومان معادل ۴۰ درصد نسبت به بودجه مصوب مشاهده میشود.
به گفته وی از کل درآمد پنج ماهه هفت هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان، معادل ۲۹ درصد آن درآمد پایدار و ۷۱ درصد آن درآمد ناپایدار است.
عضو شورای شهر تهران در بخش عملکرد هزینهای نیز اظهار داشت: در این دوره شهرداری اجازه داشته حداکثر تا سقف اعتبار مصوب به مبلغ ۱۱ هزار و ۲۴۹ میلیارد تومان هزینه کند که طی دوره مذکور مبلغ هشت هزار و ۴۱۳ میلیارد تومان یعنی ۷۵ درصد هزینه در دفاتر ثبت شده است.
وی ادامه داد: از این مبلغ ۹۷ درصد آن بهصورت پرداختهای نقدی بوده و سه درصد آن غیرنقدی است.
وی افزود: طی دوره گذشته چهار ماهه نخست سال ۱۳۹۹، ۷/۹۹ درصد هزینه به صورت پرداختهای نقدی و سه درصد آن غیرنقدی بوده است.
وی ادامهداد: شهرداری تهران بر اساس بودجه مصوب شورا موظف بوده است در برش عملکردی مرداد ماه خود نسبت به تامین منابع در سقف ۲ هزار و ۵۴۷ میلیارد تومان اقدام کند.
وی گفت: در این ماه مبلغ یکهزار و ۷۸۱ میلیارد تومان معادل ۸۰ درصد درآمد کسب شده و از کل درآمد مردادماه معادل ۳۲ درصد آن، درآمد پایدار و ۶۸ درصد درآمد ناپایدار است.
وی همچنین عنوان کرد: شهرداری تهران در مردادماه تا سقف ۲ هزار و ۲۴۹ میلیارد تومان اجازه هزینهکرد داشته که با اعلام مبلغ ۲ هزار و ۷۷۶ میلیارد تومان در مرداد ماه، تقریباً معادل ۱۲۳ درصد مصارف خود را منظور و ثبت کرده که از این مبلغ ۹۲ درصد آن بهصورت پرداختهای نقدی و هشت درصد آن غیرنقدی است.
وی در تحلیل و ارزیابی درآمد و هزینه شهرداری تهران نیز اظهارداشت: بودجه مصوب پنج دوازدهم سال ۹۸ مبلغ هفت هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان بوده است که از این مبلغ ۶ هزار و ۶۶۷ میلیارد تومان آن معادل ۸۵ درصد درآمد کسب شد و در سال ۹۹ بودجه مصوب پنج دوازدهم مبلغ ۱۲هزار و ۷۳۹ میلیارد تومان است که مبلغ هفت هزار و ۶۶۱ میلیارد تومان معادل ۶۰ درصد آن درآمد کسب شده است.
رسولی افزود: با توجه به شرایط کرونایی و رکود پیش آمده در فضای کسب و کار از تلاشهای دو حوزه معاونت شهرسازی و معماری و معاونت مالی و اقتصاد شهری که در مرداد ماه موفق به کسب ۷۰ درصد درآمد مصوب شدهاند، قدردانی میکنم.
عضو شورا اضافه کرد: بدونشک این میزان تحقق بودجه نقد در مقایسه با عملکرد دولت یکی از نقاط قوت مدیریت شهری به شمار میرود.
خزانهدار شورای شهر تهران اظهار داشت: از کل درآمد پنج ماهه ۲۹ درصد آن درآمد پایدار و ۷۱ درصد آن درآمد ناپایدار است و در مدت مشابه سال گذشته از کل درآمد وصولی ۳۵ درصد آن از درآمد پایدار و ۶۵ درصد آن از درآمد ناپایدار حاصل شده است.
وی کاهش ۶ درصدی درآمد پایدار نسبت به مدت مشابه سال قبل شاخص مهم و تاملبرانگیز دانست و بیان کرد: از کل درآمد مردادماه ۳۲ درصد آن درآمد پایدار و ۶۸ درصد آن درآمد ناپایدار است.
به گفته وی در گزارش ارائه شده، هزینههای پنج ماهه ۹۷ درصد نقدی بوده و از ۲۰ درصد بودجه غیرنقد فقط سه درصد تحقق یافته است لذا برطرف کردن موانع موجود و عملیاتی شدن کل ۲۰ درصد منابع غیرنقد را در هفت دوازدهم سال انتظار دارم.
رسولی با بیان اینکه طبق ماده ۷۹ قانون شهرداریها، شهردار موظف است منتهی به پانزدهم هر ماه حساب درآمد و هزینه ماه قبل شهرداری را به انجمن شهر تسلیم کند، بیان کرد: درخواست دارم در گزارشهای آینده شهرداری در خصوص درآمد و هزینه شهرداری، وضعیت درآمد و هزینه سازمانها و شرکتهای تابعه نیز ارائه شود.
به گزارش ایرنا دستور کار جلسه امروز شورا ادامه بررسی لایحه شهردار تهران در خصوص «سند راهبردی توسعه منابع انسانی شهرداری تهران» و گزارش حسابهای درآمد و هزینه شهرداری تهران در مرداد ماه و پنج ماهه سال ۱۳۹۹ است.
همچنین در این نشست بررسی طرح «الزام شهرداری تهران به تاسیس موزه کودکان شهر تهران»، انتخاب یک کارشناس متخصص در امور فنی و شهرسازی جهت عضویت در ستاد هماهنگی کمیسیونهای ماده ۱۰۰ موضوع بند(ب) تبصره پنجم با توجه به پیشنهاد کمیسیون شهرسازی و معماری، انتخاب یک نماینده از اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا موضوع بند دوازدهم ذیل ماده سوم مصوبه (طرح حمایت از بنیاد خانواده) با توجه به پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و اجتماعی در دستور قرار میگیرد.
نظر شما