فریدون فعالی عصر یکشنبه در نشست تشکیل دومین جامعه حرفهای بومگردی کشور در کرمان افزود: در صنعت گردشگری شغل و توسعه پایدار داریم ضمن آنکه آسیبی به محیط زیست نیز وارد نمی شود.
وی با اشاره به آسیب حوزه گردشگری به دلیل شیوع بیماری کرونا تصریح کرد: بیشترین آسیب در حوزه گردشگری را واحدهای بومگردی دیده اند و نخستین گروهی بودند که در ابتدای شیوع کرونا تعطیل شدند و هنوز بسیاری از آنها به جای اول خود برنگشته اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: تصور میکردیم که این وضعیت ظرف ۲ ماه تمام میشود اما شاهد موجهای دوم و سوم کرونا هستیم، بنابراین باید با این وضعیت سازگاری پیدا کنیم.
وی تاکید کرد: باید به محدودیت های ناشی از وضعیت کرونا عادت کنیم و برنامه جدید در حوزه گردشگری ارایه شود و مهندسی مجدد در حوزه گردشگری داشته باشیم.
واحدهای بومگردی کرمان به سمت فروپاشی می روند
رییس انجمن حرفهای بومگردیهای استان کرمان گفت: ۳۵۰ واحد بومگردی در استان وجود دارد که بعد از استان اصفهان، کرمان رتبه دوم جامعه بومگردی کشور را از لحاظ تعداد به خود اختصاص داده است.
علی ابراهیمی افزود: با شروع بیماری کرونا ۹۰ درصد واحدهای بومگردی با شیوع کرونا غیرفعال شدند و در حال حاضر حال گردشگری خوب نیست و بسیاری از واحدهای بومگردی استان به سمت فروپاشی میروند.
وی تصریح کرد: با شروع فصل پاییز خوشبینی وجود داشت که گردشگر برای نقاط گرمسیری استان مانند شهداد داشته باشیم، اما با توجه به اوج گیری مجدد کرونا هنوز خبری از تورهای گردشگری نیست و احتمال اعمال محدودیتها نیز وجود دارد.
نشست تشکیل دومین جامعه حرفهای بومگردی کشور در کرمان با حضور تعدادی از مسئولان و فعالان گردشگری و بومگردی در محل هتل ایرانگردی کرمان برگزار شد.
نظر شما