دفاع مقدس را جناحی نکنیم

تهران- ایرنا- رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گفت: در دفاع مقدس نباید کسی را خط بزنیم و در مسائل اصلی کشور به خصوص دفاع مقدس نباید نگاه جناحی داشته باشیم.

سردار عباس کارگر روز دوشنبه در حاشیه دیدار از نمایشگاه ملی دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت با حضور در غرفه ایرنا، گفت: در دفاع مقدس نباید جناحی برخورد کنیم. دفاع مقدس را در خود دفاع مقدس بیینم چرا که انقلاب اسلامی ما با فضلیت های دفاع مقدس تثبیت شد.

وی با بیان اینکه مسائل سیاسی و جناح بازی‌های امروز را نباید با دفاع مقدس گره زد ادامه داد: دفاع مقدس کلید وحدت در کشور است و در آن همه اقوام، جناح ها، اقشار، مذاهب و ادیان برای دفاع از کشور آمدند. در دفاع مقدس نباید کسی را خط بزنیم و در مسائل اصلی کشور نباید نگاه جناحی داشته باشیم.

به گفته وی، یکی از راه های تحریف نشدن دفاع مقدس، دوری از مسال جناحی است. این کشور به همه مردم تعلق دارد و پیروز اصلی دفاع مقدس، مردم بودند چه آنهایی که به جبهه آمدند یا آنها که نیامدند اما کمک مالی کردند؛ نیروهای مسلح فرماندهی عملیاتی را بر عهده داشتند.

رییس بنیاد حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس به الگو شدن جنگ تحمیلی برای برخی از کشورها اشاره کرد و گفت: دشمن دنبال بد نام کردن دفاع مقدس است چرا که الگوی موفقی بود؛ امروز از الگوی دفاع مقدس مدل در آمده است و در جنگ های سوریه، عراق، یمن و لبنان از دفاع مقدس ما الگو گرفته اند و موفق شده اند. سردار شهید قاسم سلیمانی دفاع مقدس را مانند قله ای می دانست که مقاومت، دامنه آن است.

اقدامات ۱۲ ساله بنیاد

وی بیان اینکه امسال چهلمین سالگرد دفاع مقدس است و در طول ۱۲ سال گذشته اقدامات مناسبی به صورت مطالعاتی و اسنادی در حوزه دفاع مقدس صورت گرفت، این اقدامات را در قالب ۶۸ پروژه برشمرد و افزود: پروژه های یاد شده در واقع جعبه سیاه جنگ محسوب می شوند و هر موردی از جنگ و عملیات های آن مانند مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهگی، بسیج و اقتصادی در آن دیده شده است.

سردار کارگر ادامه داد: از این تعداد، ۵۴ پروژه ۱۰۰ درصد به اتمام رسید و دوم مهرماه جاری با حضور رییس مجلس شورای اسلامی رونمایی شد. یکی دیگر از اقداماتی که در ۴۰ سال گذشته بی سابقه بود، ارتباط زنده مقام معظم رهبری با رزمندگان دفاع مقدس بود.

رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس درباره دیگر اقدامات این بنیاد در چهلمین سالگرد دفاع مقدس به تجلیل از یک میلیون پیشکسوت شامل فرمانده دسته و رزمنده اشاره کرد و گفت: در سال ۹۷ از ۲۰ هزار فرمانده گردان و در سال گذشته از ۲۰۰ هزار  فرمانده گروهان تجلیل به عمل آمد.

سردار کارگر با اشاره به یکی دیگر از اقدامات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، اظهار داشت: یکی از فرمایشات رهبری بر ۱۰۰ برابری شدن محصولات فرهنگی از جمله کتاب تاکید دارد که هم اکنون در حوزه کتاب به رشد ۳۰ برابری دست یافته ایم. سال ۹۴، سهم کتب دفاع مقدس سه و نیم درصد در عناوین کتب کشور بود ولی در سال ۹۸ به ۱۹ درصد رسیدیم که ۱۱ درصد آن در بنیاد حفظ و نشر ارزش ها تالیف شد و به چاپ رسید.

افزایش تعداد موزه های دفاع مقدس

وی درباره افزایش تعداد موزه های دفاع مقدس خاطرنشان کرد: در سال 95 تعداد چهار موزه های دفاع مقدس در کشور وجود داشت که در تهران، همدان، کرمان و خرمشهر قرار دارند؛ ۱۱ موزه در سال ۹۶ افتتاح شد و امسال هشت موزه دیگر را افتتاح می کنیم. در حال حاضر ۲۳ موزه در کشور داریم که تا سال ۱۴۰۴ تعداد ۳۶ موزه دفاع مقدس در کل کشور خواهیم داشت؛ علاوه بر آن موزه استکبار ستیری طبس هم در سال ۱۴۰۱ افتتاح می شود و تعداد موزه های دفاع مقدس را به عدد ۳۷ می رساند.

سردار کارگر علت فعالیت بیش از ۳۷ موزه در ۳۱ استان کشور را اعلام کرد و گفت: در استان خوزستان چهار موزه دفاع مقدس در شهرهای دزفول، آبادان، خرمشهر و اهواز فعال است.

وی با بیان اینکه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در هشت سال گذشته به اندازه ۳۰ سال کار کرده است، تاکید کرد: هنوز ۴۰ سال دیگر به علت گسترده بودن ابعاد دفاع مقدس، کار باقی مانده است. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha