به گزارش خبرنگار ایرنا، از خانواده رضوانمدنی سه پسر و داماد خانواده به شهادت رسیدهاند.
شهید حسن رضوانمدنی (متولد ۱۳۳۸) از فرماندهان قرارگاه رمضان بود که سال ۶۵ در عملیات کربلای پنج به شهادت رسید؛ شهید حشمتالله رضوانمدنی (متولد ۱۳۴۰) و شهید مسعود امیری (داماد خانواده رضوان مدنی) مرداد ۶۷ در عملیات مرصاد به مقام شهادت نایل آمدند و شهید هاشم رضوانمدنی (متولد ۱۳۴۲) نیز سال ۶۲ در منطقه عملیاتی میمک شربت شهادت را نوشید.
رهبر معظم انقلاب در سفر مهر ماه سال ۱۳۹۰ به استان کرمانشاه با حضور در منزل شهیدان رضوانمدنی با پدر و خانواده آنها دیدار کردند.
کتاب پسران حاج ذبیحالله، خاطرات حاج حسین رضوانمدنی به صورت تاریخ شفاهی از دوران کودکی این چهار شهید تا سالهای دفاع مقدس را بازگو میکند ؛ مصاحبهها و تدوین این کتاب ارزشمند را خانم «آذر آزادی» انجام داده است.
شهید هاشم رضوانمدنی پول کرایه رفتن به جبهه را هم نداشت
مشاور استاندار کرمانشاه در این مراسم گفت: خانواده رضوانمدنی را از ۱۰ سال قبل از انقلاب میشناختم؛ این خانواده که چهار شهید را تقدیم کردند بیخودی رشد نکردند و قبل از انقلاب که دینداری سخت بود، چهره منور و نورانی پدر این شهیدان (حاج ذبیحالله) یادآور اسلام بود.
جعفر همتی با اشاره به اینکه این پدر فداکار ریالی مال حرام را وارد زندگی خود نکرد، گفت: شهید هاشم برای رفتن به خط مقدم جبهه در میمک، پول کرایه هم نداشت و امروز مردم ما باید بدانند که این شهیدان نه برای مال دنیا و نه برای پست و مسوولیت به جبهه نرفتند.
وی ادامه داد: امروز وقتی فرزند ما تب میکند داد و فغان راه میاندازیم اما حاج ذبیحالله و همسرش بهترین فرزندانشان را تقدیم اسلام کردند و خم به ابرو نیاوردند و علاوه بر فرزندانشان خودشان هم در پشت جبهه خدمت میکردند.
همتی گفت: ۲ خصلت خانواده رضوانمدنی را شهیدپرور کرد، یکی رزق و روزی حلال در خانواده و دیگری مومن و متدین بودن اعضای این خانواده حتی قبل از انقلاب بود.
همه مردم کرمانشاه جنگ تحمیلی را تجربه و درک کردند
این رزمنده دفاع مقدس در ادامه با اشاره به نقش و مظلومیت استان کرمانشاه در دفاع مقدس گفت: جنگ برای مردم کرمانشاه هشت ماه زودتر از ۳۱ شهریور آغاز شده بود و هر روز و شب پایگاههای مرزی ما را گلوله باران می کردند.
مشاور استاندار کرمانشاه، کل مرزهای کشور را یک هزار و ۲۸۰ کیلومتر دانست و اظهار داشت: از ۳۷۱ کیلومتر مرز در استان کرمانشاه را ۱۲ تیپ سپاه، مردم شیعه، سنی و اهل حق محافظت می کردند و علاوه بر ۹ هزار و ۸۰۰ شهید کرمانشاهی، ۱۶ هزار شهید غیربومی در این استان شهید شدند.
همتی با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس استان کرمانشاه در مجموع هزار و ۱۰۰ بار بمباران شد، گفت: مردم استانهای دیگر در دفاع مقدس هیچ وقت صدای آژیر خطر را نشنیدند اما مردم گیلانغرب و سایر نقاط استان روزی سه مرتبه بمباران میشد.
این یادگار دفاع مقدس گفت: کمتر استانی مانند مردم کرمانشاه در سه جبهه جنگیدند و باید بدانیم که اگر در مجموع سه میلیون رزمنده از کل کشور در جنگ حضور داشتند اما همه مردم کرمانشاه در جنگ حضور داشتند و آن روزها را تجربه کردند.
مشاور استاندار کرمانشاه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند: «نگذارید تحریفی در وقایع جنگ تحمیلی اتفاق بیفتند» گفت: یادمان نرود چه کسانی برای ما امنیت آوردند و وقتی امروز میبینم در بازگو کردن وقایع جنگ تحمیلی سخنی از آیتالله هاشمی رفسنجانی نیست، مصداق همان تحریفی میشود که رهبری فرمودند نباید اتفاق بیفتد.