به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، جلسه علنی سه شنبه مجلس شورای اسلامی دقایقی پیش به ریاست محمد باقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز به کار کرد، در جلسه علنی امروز مجلس نمایندگان قرار است صلاحیت علیرضا رزم حسینی را بررسی کنند.
در این جلسه که اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری، سید محمود علوی وزیر اطلاعات و محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش و حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور حضور دارند یک ساعت وقت برای دفاع رییس جمهوری پیشبینی شده که امروز به جای رییس جمهوری، معاون اول رییس جمهوری در مجلس حضور یافته است.
به گفته محمد حسین فرهنگی سخنگوی هیات رییسه مجلس، با توجه به اینکه در آییننامه داخلی مجلس به صراحت آمده که رییس جمهوری باید در نشست رای اعتماد به وزرا نطق کند، معاون اول امکان نطق ندارد و تنها موافقان و مخالفان به ایراد نکته نظرت خود میپردازند.
سپس دو نماینده مخالف و دو نماینده موافق هر کدام به مدت یک ربع فرصت صحبت دارند که میتوانند بخشی از وقت خود را به نماینده دیگری بدهند.
در ادامه وزیر پیشنهادی به مدت نیم ساعت برای ارائه برنامهها و دفاع از صلاحیت خود فرصت دارد و نهایتا صلاحیت وزیر پیشنهادی به رای مجلس شورای اسلامی گذاشته خواهد شد.
پیش از این حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت معدن و تجارت بود که رییس جمهوری وی را برای تصدی وزارت صمت به مجلس معرفی کرد که نمایندگان در ۲۲ مردادماه به وی رای اعتماد ندادند.
علیرضا رزمحسینی ۵۹ ساله (متولد ۱۳۴۰) است، از آخرین مسوولیتهای رزم حسینی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میتوان به ریاست ستاد فرماندهی سپاه هفتم صاحبالزمان(عج) که لشکر ثارالله و سپاه استان کرمان را اداره کرده است، اشاره کرد. رزم حسینی یکی از بنیانگذاران بنیاد حفظ آثار و نشر دفاع مقدس است و ریاست این بنیاد در سال ۱۳۶۸ را بر عهده داشت.
وی پس از دوران هفت سال دفاع مقدس در رشته کارشناسی علوم اقتصادی و بازرگانی دانشگاه شهید باهنر کرمان تحصیلات خود را دنبال و مدرک کارشناسی اش را اخذ کرد و در بنیاد مستضعفان مشغول به کار شد. رزم حسینی همچنین اقدام به تاسیس چند کارخانه در استان کرمان کرده است.
وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت صنعت معدن و تجارت، در دولت تدبیر و امید استاندار استانهای کرمان و خراسان رضوی بوده و کارنامه موفقی در این دو استان داشته است.
وی پیش از ورود به مسوولیتهای دولتی در بخش خصوصی فعالیت میکرد و تجربه زیادی در بخشهای مختلف صنعتی داشته است از جمله فعالیتهای رزم حسینی میتوان به عضویت در هیات مدیره شرکت سرمایهگذاری و توسعه استان کرمان، مدیر عاملی و ریاست هیات مدیره مجتمع صنعتی کرمان، مدیر عاملی شرکت ماشینآلات راهسازی کرمان، مشاور بازرگانی بنیاد مستضعفان و جانبازان اشاره کرد.
ریاست هیات مدیره شرکت صنایع فلزی آلیاژ کاران دوهزار، مدیر عاملی شرکت تکنوپروم (ویرجین ایلند)، مدیر عاملی شرکت تکنوپروم جنرال تریدینگ، مدیر عاملی شرکت ماشینآلات راهسازی کاترپیلار، نایب رئیسی انجمن تولیدکنندگان و واردکنندگان ماشینآلات ساختمانی و معدنی کشور، ریاست مجمع شرکت آستانه ریل و رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت همیار ماشین از دیگر مسوولیتهای رزم حسینی به شمار میرود. با توجه به این سوابق و تجارب در زمینه بازرگانی و ارتباطات تجاری با سایر کشورها بتواند نقش مهمی در بخش بازرگانی وزارت صنعت معدن و تجارت داشته باشد.
وزارت صنعت معدن و تجارت اهمیت غیرقابل انکاری در تامین نیازهای معیشتی و تولید کشور و تحقق شعار جهش تولید در شرایط کرونایی دارد. از سوی دیگر در سالهای اخیر تحریمهای یکجانبه آمریکا فشارهای زیادی در قالب سیاست فشار حداکثری علیه ملت ایران اعمال کرده و وزارت صنعت معدن و تجارت در خط مقدم مقابله با این کارزار قرار دارد. موضوعی که نمایندگان مجلس هم در گفت و گوهایی که داشتهاند بر آن صحه گذاشته اند.
لزوم برونرفت بزرگترین وزارتخانه متولی نیازهای معیشتی و تولیدی کشور از شرایط بلاتکلیفی نکتهای است که نمایندگان بر آن تاکید میکنند. از سوی دیگر به نظر میرسد سوابق و کارنامه رزم حسینی هم باعث اقبال نمایندگان به وی شده است. گزینه پیشنهادی وزارت صمت در روزهای اخیر هم با حضور در کمیسیونهای تخصصی مجلس به بیان دیدگاهها و برنامههای خود پرداخته است
نظر شما