به گزارش ایرنا ، احمد حسینزادگان روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان در ساری افزود: این واقیعتی انکار ناپذیر است که بخهش قابل توجهی از درآمد و چرخه اقتصادی استان از طریق گردشگر و مسافر تامین می شود و طبیعی است که باید در محاسبات و طرح های پیشنهادی برای مقابله با ویروس کرونا باید مد نظر قرار بگیرد.
وی ادامه داد: از آغاز شیوع کرونا تاکنون در مازندران به دفعات هم از جانب مردم و هم از جانب نخبگان این نظر مطرح شد که با بستن جاده ها و جلوگیری از مسافرت از شیوع ویروس کرونا جلوگیری شود ، ولی تعطیلی گردشگری نسخه شفابخش شرایط کرونایی استان نخواهد بود و تنها راه مقابله رعایت نکات بهداشتی توسط همه مردم استان به علاوه مسافران است .
حسینزادگان خسارات سنگین مالی و شغلی تعطیلی و نیمه تعطیلی مراکز اقامتی و تفریحی استان را بخشی از آسیب جدی کرونا دانست و گفت : باید در نظر داشت که بخش قابل توجه از چرخه اقتصادی ، اشتغال و معیشت مردم مازندران با گردشگری و مسافر گره خورده است.
وی خسارت کرونا به بخش اقامتی و تفریحی را سنگین توصیف کرد و افزود : اقتصاد مازندران تحمل خسارت بیشتر از این را ندارد و تعطیلی کامل صنعت گردشگری تاثیر مستقیم بر معیشت و سفره مردم خواهد گذاشت.
استاندار مازندران با پیش بینی این که کشور و استان تا سال آینده درگیر ویروس کرونا باشد، تاکید کرد : در چنین شرایطی نباید به دنبال راه حل های دم دستی و کوتاه رفت و چاره اساسی را باید در دستور کار قرار داد.
کاهش درآمد دستگاهها
استاندار مازندران همچنین به کاهش درآمدهای دستگاه ها و نهادهای دولتی و خصوصی استان اشاره کرد و گفت : لازم است در شرایط فعلی این دستگاه ها ، جغرافیای درآمدی خود را تغییر و برای کسب درآمد خلاقیت به خرج دهند.
حسین زادگان تشکیل کمیته اقتصادی در همه دستگاه ها را ضروری دانست و افزود : البته استفاده از نیروها و مدیران دولتی در این کمیته موفقیتآمیز نخواهد بود و نتیجهای ندارد بلکه باید از نیروهای جوان و نخبه استفاده کرد..
وی با اعلام این که پارک علم و فناوری و دانشجویان بهترین گزینه برای اداره کمیتههای اقتصادی خواهند بود ، گفت : در شرایط فعلی نیز برخی از جوانان همین استان با ابداع شیوه و خلاقیت در فضای مجازی و واقعی اشتغال های جدید ایجاد کردند و درآمدخوبی هم دارند که می توان از این خلاقیت برای درآمدزایی در مجموعههای دولتی هم استفاده کرد.
حسین زادگان همچنین بر مدیریت بحران در نهادها و دستگاه های دولتی تاکید کرد و گفت: باید سطح هزینهها با مدیریت کاهش یابند زیرا شرایط عادی نیست و مدیریت بحران باید اولویت قرار گیرد.
شیوع کرونا که از سی ام بهمن ماه سال گذشته در مازندران شروع شد همچنان ادامه دارد و در حال حاضر هم این استان با داشتن حدود ۵۰۰ بیمار بستری کووید-۱۹ در بیمارستان ها ، در شرایط قرمز کرونایی قرار دارد.
نظر شما