فرزانه شمیرانی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا اظهار داشت: وزارت علوم با تعداد زیادی از ۲۰۰ موسسه آموزش عالی که غیرمجاز بودند، برخوردهایی شامل پلمب و ابطال گواهی های صادرشده از سوی موسسه های یادشده انجام داده است.
وی افزود: با اطلاع رسانی های صورت گرفته، مردم برای استعلام از موسسه های مجاز آموزش عالی به وزارت علوم مراجعه می کنند.
مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم درباره هزینه هایی که این دانشجویان در موسسه های غیرمجاز کرده اند، تاکید کرد: فرد باید به صورت خصوصی از آن موسسه شکایت کند و این مسأله ارتباطی با وزارت علوم ندارد.
شمیرانی با بیان اینکه وزارت علوم برنامه جدی و مدونی برای شناسایی موسسه های غیرمجاز آموزش عالی دارد و تا روز آخر فعالیت این برنامه پیگیری می شود، اظهار داشت: در این زمینه پای منافع ملی درگیر است و مطمئن هستم دولت بعدی هم این موضوع را پیگیری می کند؛ این موضوع سیاسی نیست بلکه حیثیت آموزش عالی است و هر دولتی آن را پیگیری می کند.
وی با اشاره به گستردگی تعداد مراکز آموزش عالی آزاد، تاکید کرد: همه این مراکز زیر نظر وزارت علوم نیستند؛ بلکه تعدادی از آنها زیر نظر برخی دیگر از وزارتخانه ها فعالیت می کنند؛ اما این مساله نیاز به هماهنگی بین تمام دستگاه ها دارد و باید فهرست موسسات مجاز خود را اعلام کرده و در سایت خود اطلاع رسانی کنند.
به گزارش ایرنا، بخشی از وظیفه مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بررسی فعالیت های موسسات مجاز و غیرمجاز آموزش عالی آزاد است. این وزارتخانه اسامی موسسات مجاز آموزش عالی آزاد را در پایگاه اطلاع رسانی خود برای رفاه حال عموم بارگذاری و در بخش دیگری از این سایت، اسامی مراکز آموزش عالی آزاد غیرمجاز را منتشر کرده است که اطلاعات آن در دسترس همگان قرار دارد.
با این حال، گزارش ها و شنیده ها حاکی از آن هست که هر روز بر تعداد این مراکز غیرمجاز افزوده می شود و از سوی دیگر داوطلبان بدون اطلاع از مجوز این مراکز، برای ثبت نام در دوره های غیرمجاز مراکز یادشده مشتاق تر می شوند.
نظر شما