به گزارش ایرنا ، مهدی رازجویان روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان که به صورت ویدیوکنفرانسی در مجتمع رفاهی شهید عظیمی شهرستان بابلسر برگزار شد ، افزود : ۱۴۰ نقطه از سواحل مازندران برای ایجاد اسکله دریایی شناسایی شده بود که صدور مجوز برای راه اندازی اسکله در سایر نقاط در دست پیگیری است.
وی بر ضرورت جذب سرمایه گذاری از سوی فرمانداران برای ساخت اسکله های دارای مجوز تاکید کرد و گفت : سه اسکله دریایی مربوط به سواحل فریدونکنار و پنج اسکله هم مربوط به شهرستان بابلسر است که انتظار می رود با شناسایی سرمایه گذاران واجد شرایط ، کارهای اجرایی برای راه اندازی آن هر چه زودتر شروع شود.
رازجویان همچنین در این نشست اداری استان که دستور جلسه آن بررسی مشکلات ۲ شهرستان بابلسر و فریدونکنار بود ، گفت : احداث پل روگذر در کمربندی فریدونکنار از مهم ترین پروژه های بر زمین مانده این شهرستان است که سالیان متمادی به درازا کشیده است.
کلنگ ساخت کمربندی جنوبی فریدونکنار سال ۸۰ با هدف حل مشکل ترافیک سنگین داخل این شهر و ارتباط راحت میان غرب و شرق مازندران به زمین زده شد ولی تا سال پیش تنها ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و طی یک سال گذشته هم ۳۵ درصد دیگر به آن اضافه شد.
معاون استاندار مازندران گفت : خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته ، واگذاری رمپ غربی به اتمام رسیده و رمپ شرقی هم تا هفته آینده به اتمام می رسد و در صورت تایید تراکم از سوی آزمایشگاه، با زیرسازی صورت گرفته بدون آسفالت تا دو هفته آینده تحویل داده می شود، اما می طلبد اداره راه و شهرسازی اهتمام بیشتری برای تسریع در بهره برداری از پروژه به خرج دهد.
وی افزود : بحث دیگر در مورد فریدونکنار و بابلسر مساله انتقال آب از سد البرز است که این پروژه هم به دلیل عدم تامین اعتبار و مشکلات مسیر انتقال به درازا کشیده شده ولی در این دولت مورد توجه ویژه قرار گرفت.
رازجویان گفت : تغییر کاربری اراضی لازم در مسیر این انتقال صورت گرفته و ۳۰ کیلومتر لوله گذاری ظرف هفته آینده انجام و آب به بابلسر هدایت خواهد شد. برای ادامه مسیر انتقال آب به فریدونکنار نیز انتخاب پیمانکار و جانمایی برای احداث مخزن باید صورت گیرد که نیازمند همت آب منطقه ای است.
وی یکی دیگر از مشکلات منطقه را مربوط به واگذاری اراضی لازم برای شهرسازی در فریدونکنار از سوی منابع طبیعی دانست و افزود : چون ۸۵ هکتار اراضی وارد محدوده شهری شده باید به راه و شهرسازی واگذار شود.
معاون استاندار پسماند را هم دیگر مشکل این شهرستان ها برشمرد و گفت : موضوع پسماند هم موضوع جدی است، اعتباری که از سازمان شهرداری و دهیاری های کشور در سال گذشته برای حل این مشکل داشتیم رقم قابل توجهی بود و علاوه بر این سازمان پسماند استان شکل گرفته و از این بعد یک متولی دارد.
رازجویان توضیح داد : در ارتباط با پسماند برای شهر بابلسر ۳.۵ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته و پیمانکار هم انتخاب شده است. سوله نیز احداث شده و این ساماندهی در حال تکمیل است.
وی به موصوع آببندان ها هم اشاره کرد و گفت : نزدیک به ۱۲۰ قطعه آببندان در فریدونکنار و بابلسر وجود دارد که بحث لایروبی آنها دقت و توجه بیشتری می طلبد به جهت این که این آببندان ها می توانند چند منظوره باشند یعنی هم به جهت آبرسانی به اراضی کشاورزی و هم در بحث شیلات و استفاده ذخایر پروتینی و هم به جهت گردشگری بتوانند اتفاقات خوبی را در روستاهای ما در جهت جهش تولید رقم بزنند.
نظر شما