اسدالله نصرالهی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این کانونها، تشکلی قانونی و مردمی در مساجد سطح استان هستند که با هدف احیا و اجرای دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر به صورت عملی در جامعه در راستای بیانیه گام دوم انقلاب با استفاده از ظرفیتهای اجرایی و مردم ایجاد میشوند.
وی افزود: تاکنون بیش از هزار نفر نیز به عنوان آمر و رهروان امر به معروف و نهی از منکر در سطح آذربایجان غربی داوطلب و در این کانونها عضو شدهاند.
وی با بیان اهمیت اجرای این فریضه مهم در جامعه اضافه کرد: قانون محکمی برای حمایت از آمران امر به معروف و ناهیان از منکر تصویب شده که اگر امر به معروف در چارچوب قانون صورت پذیرد آمر به معروف تحت حمایت قانون قرار میگیرد.
مسوول مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر آذربایجانغربی افزود: امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یک موضوع اجتماعی و نوعی تعهد و احساس مسوولیت نسبت به جامعه باید با شیوهای مبتنی بر عزت و احترام در تمام زمینهها احیا و در نهایت با قاطعیت اجرا شود.
امر به معروف و نهی از منکر ۲ فریضه از فروع دین مبین اسلام است که بارها بر اجرای آن در آیات قرآن کریم تاکید شده است؛ افرادی که این فریضه بزرگ الهی را ترک میکنند یا در برابر آن بیتفاوتند گناهکار خواهند بود.
مسوول مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر آذربایجانغربی به منظور ایجاد کانونهای رهروان امر به معروف و نهی از منکر در مساجد شهرستان سردشت و معرفی مسوول این نهاد به این شهرستان سفر کرده است.
نظر شما