به گزارش ایرنا از پایگاه اینترنتی جوانان "۱۴ فوریه" بحرین، تظاهرات این هفته با نام "جمعه سرنگونی توافق خیانت" [جمعه سقوط اتفاق الخیانه] نامگذاری شده بود.
بحرینیها با حمل دستنوشتههای "مرگ بر آمریکا و اسرائیل"، "صهیونیستها هیچ جایی در بحرین ندارند" و "نه به عادیسازی روابط با رژیم اشغالگر" و دیگر عبارتهای مخالف با عادیسازی روابط منامه و تلآویو به این طرح خائنانه اعتراض کردند.
در این اعتراضات پرچم رژیم صهیونیستی به آتش کشیده شده و بحرینیها آن را لگدمال کردند.
این اعتراضات همزمان با سفر "یوسی کوهین" رییس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) به منامه و دیدار با همتای بحرینی خود صورت میگیرد.
رییس موساد از سوی عادل بن خلیفه الفاضل رییس دستگاه امنیت ملی و شیخ احمد بن عبدالعزیر آل خلیقه رییس دستگاه امنیت استراتژیک بحرین پنجشنبه شب مورد استقبال قرار گرفت.
در شهر "ستره" که از آن به مرکز انقلاب مردمی سال ۲۰۱۱ بحرین تعبیر میشود، تظاهرکنندگان خشمگین بحرینی یکی از خیابانهای آن را بستند.
ستره که محل شروع تظاهرات امروز نیز بود، تظاهرکنندگان با حمل پرچم فلسطین و تصاویری از مسجد الاقصی و بیتالمقدس به توافق ننگین بحرین و رژیم صهیونیستی اعتراض کردند.
دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا ۲۱ شهریور از عادی سازی روابط بحرین با رژیم صهیونیستی خبر داد.
به دنبال توافق بحرین و رژیم صهیونیستی جمعیت «اقدام اسلامی» (امل) این کشور در بیانیهای این اقدام آل خلیفه را «جنایت» و «بزرگترین تهدید برای امنیت منطقه» برشمرد.
همچنین ائتلاف جوانان انقلاب ۱۴ فوریه بحرین نیز ضمن محکوم کردن توافق خیانتآمیز رژیم حاکم بر این کشور با رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که این اقدام پست و تحریککننده، خدمت شاه بحرین به دونالد ترامپ برای اهداف انتخاباتی است.
الوفاق حزب دیگر بحرینی نیز در بیانیهای با محکوم کردن توافق عادیسازی رژیم آل خلیفه با رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این توافق خیانت بزرگ به اسلام و عربیت است.
در بیانیه این گروه بحرینی آمده بود: موضع رژیم بحرین در عادیسازی روابط با اسرائیل مشروعیت ندارد و تنها موضع دولت منامه و واشنگتن است نه ملت بحرین.
مراسم امضای توافقنامه عادیسازی روابط میان تلآویو با منامه از یک طرف و پیمان صلح رژیم صهیونیستی با امارات روز سهشنبه ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریور) در کاخ سفید و در حضور دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا به صورت رسمی امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کردند.
بحرین و امارات در سالهای اخیر برای ارتباط با صهیونیستها تلاشهای زیادی کرده بودند که با روی کار آمدن ترامپ» در سال ۲۰۱۵ میلادی، این روند سرعت بیشتری به خود گرفت.
به دنبال آغاز روابط رسمی میان ابوظبی و منامه با تلآویو، تماسها و دیدارهای زیادی در روزهای اخیر میان دو طرف انجام شد که واکنش شدید مردم برخی کشورهای منطقه از جمله فلسطینیها را به دنبال داشته است.
نظر شما