به گزارش خبرنگار ایرنا ، بیمارستان ۳۷۰ تختخوابی شهرستان ساری در منطقه ماهفروجک که کلنگ آن سال ۸۸ به زمین زده شده بود ، با گذشت بیش از یک دهه ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل آن حدود یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
دکتر محمدباقر نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه در سفر ۲۲ مرداد ماه به مازندران در بازدید از این پروژه تاکید کرده بود که چنانچه این واحد درمانی با این اعتبار تا پیش از پایان فعالیت دولت دوازدهم افتتاح شود ، تمام اعتبار مورد نیازش تامین خواهد شد.
بیمارستان ۲۴۰ تختخوابی جایگزین رازی قائمشهر یکی دیگر از واحدهای بیمارستانی بود که دکتر نوبخت بازدید کرد. این بیمارستان با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست و برای تکمیل آن حدود ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است . مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران وعده دادند در صورت تامین این میزان اعتبار ، این واحد درمانی تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد.
بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی تنکابن که از واحدهای بیمارستانی جایگزین محسوب می شود ، سومین واحد درمانی مورد بازدید رییس سازمان برنامه و بودجه در سفر به مازندران بود. این بیمارستان هم با ۸۲ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست . مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مازندران می گویند که در صورت تخصیص ۴۰۰ میلیارد ریال اعتبار ، این بیمارستان نیز تا پایان سال ۹۹ به بهره برداری خواهد رسید.
معاون مدیریت توسعه منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران روز یکشنبه در پاسخ به پیگیری خبرنگار ایرنا پیرامون سرنوشت این واحدهای درمانی ، گفت : با وجود تایید تخصیص اعتبار برای این سه واحد درمانی از سوی سازمان برنامه و بودجه در سفر معاون رییس جمهوری ، تاکنون هیچ اعتباری برای این بیمارستان ها اختصاص نیافت و تاخیر در تامین اعتبار زمان بندی افتتاح آنها را به تاخیر می اندازد.
دکتر محمد پنبه چی افزود : برای تکمیل این سه واحد بیمارستانی که از سوی شرکت مادر تخصصی ساخت بیمارستان وابسته به وزارت بهداشت در دست اجراست ، حدود ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است که با پیگیری استاندار مازندران و رییس دانشگاه علوم پزشکی استان ، معاون رییس جمهوری و رییس سازمان برنامه و بودجه در سفر استانی به این خطه شمال کشور و بازدید از این پروژه ها ، تامین اعتبار آنها را مشروط کرده بود به این که ۲ بیمارستان تنکابن و قائمشهر تا پایان سال جاری افتتاح شود و بیمارستان ماهفروجک تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد و ما هم متعهد به تحقق این خواسته هستیم.
وی گفت : در شرایط فعلی تمام کارگاه های این سه واحد بیمارستانی برای اجرای فعالیت های عمرانی به طور کامل فعال است و عدم تخصیص اعتبار می تواند این کارگاه ها را بار دیگر به تعطیلی بکشاند.
پنبه چی افزود : در صورت تامین اعتبار ، این بیمارستان ها تا پیش از پایان دوره فعالیت دولت دوازدهم تکمیل و بهره برداری خواهد شد و هر گونه تاخیر در تخصیص اعتبار می تواند فعالیت های عمرانی این واحدهای بیمارستانی را به تاخیر بیندازد.
وی ادامه داد : با تکمیل این سه واحد بیمارستانی در دوران کرونایی حدود ۸۰۰ تخت به تخت های موجود بیمارستان های دولتی در استان مازندران اضافه می شود که می تواند نقش مهمی در تامین کمبود تخت های بیمارستانی داشته باشد.
استان مازندران حدود ۴۰ بیمارستان دولتی با حدود چهار هزار و ۲۰۰ تخت بیمارستانی دارد. در دولت یازدهم و دوازدهم به خصوص پس از شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰۰ تخت به تخت های بیمارستانی این استان افزوده شد.
معاون رییس جمهوری و رییس برنامه و بودجه ۲۲ مرداد ماه سال جاری برای بازدید از طرح های عمرانی به استان مازندران سفر کرد و از بیش از ۱۰ پروژه عمرانی نیمه تمام استان بازدید نمود و برای تکمیل این پروژه ها حدود ۵۸۹ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی کرد.
تاکنون برای اجرای این پروژه ها که بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند افزون بر ۳۸۸ میلیارد تومان اعتبار هزینه شد و با تخصیص اعتبار ۵۸۹ میلیارد تومانی ، این پروژه ها تا پیش از پایان دولت دوازدهم افتتاح می شود.
مازندران بیش از پنج هزار پروژه نیمه تمام دارد که برای تکمیل این پروژه ها حدود ۷۰ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
نظر شما