۱۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۳۷
کد خبرنگار: 2365
کد خبر: 84063277
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

صادرکنندگان زعفران ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات گرفتند

تهران - ایرنا - مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: این بانک با پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به صادرکنندگان زعفران، به تثبیت قیمت زعفران کمک می‌کند تا قیمت این محصول افت نکند.

به گزارش روز شنبه وزارت جهاد کشاورزی، « روح الله خدارحمی» افزود:انتظار می رود اعطای این تسهیلات بتواند تشویقی برای کشاورزان زعفران کار باشد تا محصول خود را با قیمت بهتری بفروشند و متضرر نشوند.

وی افزود: اکنون فصل برداشت زعفران است و تلاش یک فصل کشاورزان به بازار می‌آید، باید مراقبت شود قیمت این محصول افت نکند و حاصل دسترنج آنها از بین نرود.

مدیرعامل بانک کشاورزی اضافه کرد: امسال در فصل زراعی جدید برنامه ریزی خوبی درباره کشت انجام شده و پیش بینی شده با پرداخت تسهیلات از اجرای الگوی کشت پشتیبانی شود و تسهیلات ارزانی برای خرید ارزان کود پرداخت کنیم که به زودی انجام خواهد شد و مصوبه آن در حال تنظیم و تصویب در هیئت دولت است.

وی ابراز امیدواری کرد، در فصل زراعی جدید، کشاورزان الگوی کشت را بهتر اجرا کنند و محصولات متناسب با برنامه وزارت جهاد و کشاورزی کشت شود تا از مازاد برخی محصولات در بازار جلوگیری به عمل آید.

خدارحمی درباره خرید گندم امسال کشاورزان نیز گفت: امسال یک سال استثنایی برای خرید گندم کشاورزان است و در همه استانها پول گندم به روز و به موقع پرداخت شد و شرکت بازرگانی هم با کمک نظام بانکی توانست به تعهداتش عمل کند.

وی یادآور شد:پیامدهای منفی کرونا در همه بخش‌ها به ویژه در جامعه کشاورزی کشور مشهود است و تلاش می شود به رسته‌هایی از کشاورزان که از کرونا آسیب دیده اند، مانند مرغداران گوشتی برای پرداخت اقساط شان مهلت داده شود و تسهیلات هم به آنها پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: امسال تلاش می شود برای تقسیط مجدد بدهی‌های کشاورزان کمک کنیم به این شیوه که چنانچه قسطی در سر رسید,، امکان پرداخت نداشت، با گرفتن ۱۰ تا ۲۰ درصد و در موارد تولیدی ۷.۵ درصد از بدهی، بقیه بدهی را به سال آینده موکول کنیم تا کشاورزان و تولیدکنندگان بتوانند بر مشکلات کمبود فروش غلبه کنند.

به گزارش ایرنا، اطلاعات منتشر شده حاکی است در سال ۱۳۸۵ حدود ۹۶ درصد تولید زعفران در استان‌های خراسان رضوی با ۶۴ درصد و خراسان جنوبی با ۳۱ درصد بوده و در مجموع در ۱۷ استان کشور، زعفران کشت می‌­شد. در سال ۱۳۹۷ حدود ۸۹ درصد زعفران تولیدی مربوط به استان‌های خراسان رضوی با  ۷۴ درصد و خراسان جنوبی با ۱۶ درصد اختصاص داشت.

 تولید استان خراسان رضوی  و جنوبی در سال ۱۳۹۷ نسبت به سال ۱۳۸۵ به ترتیب ۲.۵ و ۱.۱ درصد افزایش یافته، اما به‌ سبب افزایش گستره تولید از ۱۷ به ۲۹ استان، سهم این دو استان از تولید کل کشور کاهش یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha