داوری آثار نخستین مرحله جشنواره مجازی نمایشخونه آغاز شد

ساری – ایرنا - دبیر نخستین جشنواره مجازی «نمایشخونه» از انتخاب داوران بخش نهایی این جشنواره مجازی و آغاز داوری آثار راه یافته به بخش نهایی این جشنواره ویژه کودکان مازندرانی خبر داد.

به گزارش ایرنا، جشنواره مجازی «نمایشخونه» که با هدف گسترش مسائل فرهنگی و اخلاقی در بستر فضای مجازی و تقویت روحیه نشاط و سلامتی در کودکان و نوجوانان و استعدادیابی در شهرهای مختلف استان چندی پیش فراخوان داده بود، پس از بازبینی آثار توسط هیأت اجرایی و عوامل دبیرخانه، به مرحله نهایی رسید و به گفته دبیر این جشنواره، با انتخاب داوران مرحله نهایی، کار داوری این رویداد آغاز شده است.

مینو طوسی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با یادآوری این که نمایشخونه نخستین جشنواره نمایشی خانگی ویژه کودکان و نوجوانان مازندران است، اظهار کرد: هیأت داوران نخستین جشنواره مجازی نمایشخونه برای ارزیابی و انتخاب آثار رسیده در سه بخش نمایش، نمایش عروسکی و قصه‌گویی از طرف دبیرخانه جشنواره معرفی شدند.

وی افزود: در بخش‌های نمایش و نمایش عروسکی رجبعلی فلاح نویسنده، کارگردان، نمایشگر عروسکی و مسئول یونیما (اتحادیه جهانی نمایشگران عروسکی) در مازندران، تقی اسفندیار کارشناس ارتباط تصویری، کارگردان، فیلمساز و مسئول شورای نمایش شهرستان بابلسر و یوسف یونسی نویسنده و کارگردان تئاتر کودک و برنامه‌های کودک و نوجوان سیمای تبرستان و دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر داوری آثار راه یافته به بخش نهایی را بر عهده خواهند داشت.

طوسی با اشاره به در نظر گرفتن بخش قصه‌گویی و کتابخوانی در این جشنواره مجازی درباره داوران این بخش نیز گفت: علی مراد خرمی دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی، نماینده انجمن قصه‌گویی در استان مازندران و کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، علیرضا سعیدی کیاسری (کارشناس ارشد تئاتر با گرایش ادبیات نمایشی و نمایشنامه‌نویس و عارفه ذراری کارشناس روانشناسی، گوینده، بازیگر نمایش رادیویی و مدرس گویندگی و فن بیان کودکان و  نوجوانان داوران بخش قصه‌گویی و کتابخوانی هستند.

مسئول کمیته کودک و نوجوان انجمن هنرهای نمایشی مازندران درباره میزان استقبال خانواده‌های مازندرانی از این جشنواره مجازی اظهار کرد: حدود ۱۰۰ اثر نمایشی با حضور کودکان و نوجوانان مازندران از گروه سنی ۶ تا ۱۵ سال به دبیرخانه فرستاده شد که بیشترین مشارکت مربوط به گروه سنی ۷ تا ۱۲ سال است.

طوسی با بیان این که نکته قابل توجه در این رویداد، مشارکت خوب خانواده‌ها با فرزندان برای اجرای دکور و فراهم کردن صحنه برای اجرای نمایش توسط فرزندشان بود، تصریح کرد: خوشبختانه با بررسی آثار استعدادهای خوبی در بین کودکان مازندرانی برای صداپیشگی، بازیگری و قصه‌خوانی کشف شد که تصمیم داریم پس از اعلام برگزیدگان، برای برترین‌ها دوره‌های آموزشی برگزار کنیم.

دبیر نخستین جشنواره مجازی نمایشخونه خاطرنشان کرد: نتایج داوری آثار در هفته جاری و به مناسبت هفته ملی کودک و در آستانه روز جهانی کودک اعلام خواهد شد.

نخستین جشنواره مجازی نمایشخونه را کانون تئاتر کودک و نوجوان انجمن هنرهای نمایشی مازندران  با توجه به محدودیت‌های دوران شیوع کرونا و دور ماندن کودکان در فضاهای فرهنگی و هنری، به منظور تولید آثار نمایشی با محوریت حضور و فعالیت کودکان و نوجوانان با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و مشارکت نهاد کتابخانه‌های عمومی استان، حوزه هنری، کانون پرورش فکری و سازمان صدا و سیمای مازندران برگزار می‌کند.

متوقف نشدن آموزش و رویدادهای نمایشی در دوره شیوع کرونا برای کودکان و نوجوانان و همچنین ترغیب خانواده‌ها به تولید آثار نمایشی خلاقانه در منزل بر اساس قصه‌ها از اهداف برگزاری این جشنواره اعلام شده است.

این جشنواره دارای سه بخش نمایش عروسکی (تک نفره، گروهی، خانوادگی)، نمایش کوتاه و قصه‌گویی (روایت یا کتابخوانی) است که کودکان ۶ تا ۱۲ سال و نوجوانان ۱۲ تا ۱۶ سال می‌توانند در هر کدام از این بخش‌ها شرکت کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha