رشد ۲۲ درصدی فضاهای ورزشی قزوین در دولت تدبیر

قزوین- ایرنا – فضاهای ورزشی استان قزوین در دولت یازدهم و دوازدهم ۲۲ درصد رشد یافته و میزان سرانه ورزشی از ۵۲ صدم به ۵۵ صدم متر مربع افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، توسعه فضاهای ورزشی همواره یکی از شعارها و دغدغه‌های دولتمردان بعد از انقلاب اسلامی بوده ولی عملکرد آنها پس از پایان دوره خدمت، تفاوت میان شعار و عمل را نشان داده است.

دولت یازدهم و دوازدهم که با اعتقاد به جوانان، توسعه فضاهای ورزشی و حمایت از ورزشکاران برای حضور در عرصه‌های ملی و فراملی وارد عرصه خدمت شد، بعد از گذشت هفت سال کارنامه‌ای درخشانی از خود در این حوزه برجای گذاشته و به رشد قابل قبولی در ابعاد مختلف آن دست یافته است.

شاخص توسعه فضاها و سرانه ورزشی از جمله معیارهایی است که می‌توان خدمات و دستاوردهای دولت را علیرغم تمامی محدودیت‌ها و مضایق مالی و اعتباری بر اساس آن ارزیابی کرد و دستاوردهای دولت را در ابعاد مختلف آن بررسی نمود.

به عنوان مثال در برنامه ششم توسعه کشور، مقدار استاندارد سرانه ورزشی برای هر فرد یک متر و ۲۰ سانتی متر هدفگذاری شده است که قطعا جز با نگاه مثبت دولت، تخصیص اعتبار و تکمیل و بهره برداری از پروژه‌های ورزشی در روستاها و شهرها محقق نخواهد شد.

در استان قزوین با اقدامات صورت گرفته، میزان سرانه ورزشی به ۵۵ صدم مترمربع افزایش یافته است و قطعا این میزان با افتتاح و بهره برداری از طرح‌های در دست احداث افزایش بیشتری می‌یابد و به عدد هدفگذاری شده در سند چشم انداز نزدیک خواهد شد.

افتتاح ۴۶ طرح ورزشی در دولت تدبیر و امید در قزوین

مدیر کل ورزش و جوانان استان قزوین در این خصوص گفت:در دولت تدبیر و امید ۴۶ پروژه شامل یک استخر، ۲۸ سالن، ۱۱ چمن مصنوعی، ۲ دیواره سنگنوردی مستقل و ۲ دیواره در سالن، یک زمین ساحلی و یک خوابگاه ورزشی افتتاح شده است.

عباس علایی مقدم افزود:از این تعداد ۱۵ طرح شامل هفت چمن مصنوعی و هشت سالن در روستاها ساخته شده و تعداد اماکن ورزشی روستاهای استان قبل از سال ۹۲ که ۷۷ مکان بوده ۱۹ درصد رشد یافته است.

وی گفت: با افتتاح این پروژه‌ها ۱۴ هزار و ۴۶۶ متر مربع به فضای ورزشی روباز استان و ۳۳ هزار و ۵۸۰ متر مربع به فضای ورزشی سرپوشیده استان افزوده شده است.

این مسوول گفت:سرانه ورزش و جوانان استان در ابتدای سال ۹۲، ۵۲ صدم مترمربع بود که با اقدامات صورت گرفته به ۵۵ صدم مترمربع افزایش یافت.

این مسوول ادامه داد:تعداد اماکن ورزشی استان نیز قبل از سال ۹۲، ۱۸۱ فضای ورزشی بود که هم اینک با رشد ۲۲ درصدی به ۲۲۲ فضای ورزشی شامل سالن، استخر، زمین خاکی و چمن افزایش یافته است.

افزایش ۱۸۸ درصدی باشگاه‌های ورزشی قزوین در دولت تدبیر و امید

مدیر کل ورزش و جوانان استان قزوین گفت: در هفت سال گذشته ۳۹۶ مجوز جدید احداث باشگاه در استان صادر شده و تعداد باشگاه‌های استان از ۲۱۰ مورد در سال ۹۱ به ۶۰۶ باشگاه در سال ۹۸ رسیده است.

وی گفت:این میزان صدور مجوز نسبت به سال ۹۱، ۱۸۸ درصد رشد کلی و ۱۶ درصد رشد سالانه داشته است.

این مسوول اضافه کرد: در هفت سال فعالیت دولت تدبیر و امید، ۴۶ هزار و ۳۲۸ متر مربع فضای ورزشی در استان احداث گردیده و سرانه امکان ورزشی استان بر حسب متر مربع سه درصد افزایش یافته است.

اجرای برنامه‌های شاخص برای توسعه ورزش در روستاهای استان قزوین

وی با اشاره به خدمات ورزشی شاخص در روستاهای استان، گفت: طی هفت سال از عمر دولت تدبیر و امید، اقدامات و طرح‌های مختلف و متنوع ورزشی در روستاهای استان صورت گرفت تا برای توسعه ورزش قهرمانی و همگانی میان روستاییان عزیز، گام‌های بلندی برداشته شود.

علایی مقدم با اشاره به این اقدامات، گفت:تخفیف در هزینه پرداخت حق بیمه ورزشکاران روستایی، افتتاح بیش از ۱۳۰ خانه ورزش روستایی در استان طی سه سال گذشته، برگزاری مسابقات المپیاد ورزش روستایی و اعزام به مسابقات کشوری و برون مرزی، برگزاری طرح سنجش قامت زنان و دختران روستایی، برگزاری جشنواره‌های مختلف ورزش روستایی جهت ایجاد نشاط و شادابی، برگزاری مسابقات جام اختصاصی روستاییان کشور با عنوان خوشه چین برای اولین بار در سال جاری جهت اعزام به مسابقات کشوری، احیای بازی‌های بومی و محلی و ثبت چندین بازی محلی و اقدام به برگزاری مسابقات کشوری در روستا از جمله این اقدامات بوده است.

افزایش ۱۹۸ درصدی تعداد مدال‌های فراملی استان در دولت تدبیر

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین به خبرنگار ایرنا گفت: تعداد مدال فراملی استان با افزایش ۱۹۸ درصدی از ۹۹ مدال در سال ۹۱ به ۲۹۵ مدال در سال ۹۸ رسیده است.

افسانه حسن نایبی خاطر نشان ساخت:تعداد ورزشکاران سازمان یافته استان نیز با افزایش ۴۷ درصدی از ۵۴ هزار و ۶۱۷ نفر در سال ۹۱ به ۸۰ هزار و ۵۳۰ نفر در سال ۹۸ رشد یافت.

وی اضافه کرد: تعداد هیات‌های ورزشی استان در سال ۹۲، ۴۵ هیات بود که با اقدامات و حمایت‌های صورت گرفته به ۵۱ هیات در سال گذشته رسید.

این مسوول گفت: تعداد مدال‌های کسب شده در مسابقات قهرمانی آسیا از ۲۲ مورد در سال ۹۲ به ۳۲ مورد در سال ۹۸، تعداد مدال‌های کسب شده در مسابقات جهانی از ۱۰ مورد به ۲۸ مورد و تعداد مدال‌های کسب شده در مسابقات بین المللی از ۲۶ مورد به ۲۴۸ مورد در دولت تدبیر و امید رسید.

حسن نایبی گفت:میزبانی مسابقات کشوری از ۷۱ مورد به ۲۱۵ مورد، تعداد تیم‌های اعزام شده به مسابقات کشوری از ۳۲۷ مورد به ۸۲۰ اعزام، دعوت شدگان به اردوهای تیم ملی از ۲۹۹ فقره به ۲۸۴ دعوت و برگزیدگان تیم ملی از ۴۹ نفر به ۱۵۳ نفر در این مدت افزایش یافت.

وی گفت:تعداد ورزشکاران سازمان یافته استان از ۵۸ هزار و ۲۴۴ نفر در سال ۹۲ به ۷۶ هزار و ۳۳۱ نفر در سال ۹۸، مجموع عناوین کسب شده انفرادی در مسابقات قهرمانی کشوری از ۹۸۹ مدال به هزار و ۶۱۲ نشان و مجموع عناوین کسب شده تیمی در مسابقات کشوری از ۹۱ مورد به ۱۲۳ مقام در این مدت رسید.

حسن نایبی خاطر نشان کرد:تعداد مشارکت زنان در برنامه ورزش همگانی از ۱۵۲ هزار نفر در سال ۹۲ به ۱۸۶ هزار و ۹۷۹ نفر در سال ۹۸، تعداد مشارکت مردان در برنامه ورزش همگانی از ۲۰۰ هزار نفر به ۲۱۴ هزار و ۶۶۵ نفر، تعداد همایش‌ها و جشنواره‌های ورزش همگانی توسط هیات همگانی از ۷۷ مورد به ۱۴۲ جشنواره، برگزاری کلاس‌های آموزشی از ۱۱۹ دوره به ۳۱۴ مورد در دولت تدبیر و امید افزایش یافت.

وی گفت: تعداد مربیان کارت دار استان از پنج هزار و ۴۷۵ نفر به ۱۱ هزار و ۳۵۵ نفر، تعداد داوران کارت دار استان از ۲ هزار و ۶۰۱ نفر به چهار هزار و ۵۴۸ نفر و تعداد تیم‌های حاضر در لیگ کشور از ۵۴ تیم به ۹۲ تیم بالغ شد.

رشد ۳۷۷ درصدی سمن‌های فعال جوانان در استان قزوین

معاون امور جوانان و فرهنگی اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین به خبرنگار ایرنا گفت:تعداد سمن‌های فعال جوان در استان در سال ۹۲، ۱۶ مورد بود که با حمایت صورت گرفته با رشد ۳۷۷ درصدی به ۷۰ مورد در سال ۹۸ رسید.

لطفعلی لطفی افزود:تعداد جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان استان از چهار مورد در سال ۹۲ به هفت مورد در سال ۹۷ و تعداد جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان‌ها از ۲ مورد در سال ۹۲ به ۱۴ مورد افزایش یافت.

وی گفت: در دولت تدبیر و امید، برگزاری دوره‌های توانمندسازی و کارگاه‌های علمی و آموزشی حوزه جوانان از ۳۳ دوره به ۵۸ مورد، برگزاری همایش‌ها و جشنواره‌ها از سه همایش به ۲۴ مورد و تعداد اعزام به اردوهای فرهنگی از ۲ مورد به ۶ اردو رسید که نشان دهنده میزان حمایت‌ها و اعتبارات تخصیص یافته در این حوزه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha