۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۹:۰۵
کد خبر: 84066314
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

جلوه اشعار حماسی در کتاب « اشک حسرت» 

۱۵ مهر ۱۳۹۹، ۹:۰۵
کد خبر: 84066314
جلوه اشعار حماسی در کتاب « اشک حسرت» 

خمین – ایرنا – کتاب ۱۱۵ صفحه‌ای « اشک حسرت» مجموعه اشعار حماسی شاعر پیشکسوت خمین « داود عزیمی » است که با شمارگان یکهزار نسخه از سوی انتشارات «پرپروک» در سال جاری روانه بازار نشر شد.

این کتاب که در قطع رقعی و قیمت ۳۵ هزار تومان روانه بازار کتابهای ادبی شده، در سه سه بخش «اشعار کلاسیک»، «شهدای والامقام» و «اشعار نو»  تنظیم شده و در هر بخش برخی از اشعار شاعر آورده شده است.
«خار غم»، «سفیر عدل»، «خورشید همت»،«برخیز»،«قدس»،«یا ضامن آهو»،«کربلا»،«اتحاد»،«اربعین»،«گناه بندگی»، «انقلاب زینب»، «پرستار عفاف و عاطفه»، «یا علی» و «قلب مطمئن» عنوان اشعار بخش کلاسیک است.
در بخش شهدای والامقام اشعار «شب ستیزان»، «شقایق»، «تا صبح»، «جام روشنی»، «عزم سفر»، «آیینه حق‌نما»، «زینت صحرا»، «اشک حسرت»، «دست عباس»، «چلچله»، «نسل نور»، «یاران کربلا»، «یاقوت احمر» و «چلچراغ»آورده شده است.
اشعار نو شامل «آواز سینا»،«نماز عشق»،«شهید»،«سحر آزادی»،«رویش»،«انتقام»،«خورشید مهربان»،«خرمشهر»،«فلسطینم» و«ن و القلم» می‌شود.
کتاب اشک حسرت مجموعه اشعار حماسی و ملی به همراه ۳۷ غزل در یادبود شهدای روستای فرفهان از توابع خمین و زادگاه شاعر است که در وصف هر کدام از آنان یک غزل سروده است.
اشعار کتاب حتی در موضوع حماسی و ملی رنگ و بوی مذهبی دارد و از ائمه اطهار (ع) ، قدس ، فلسطین، عاشورا، کربلا و شهدا به عنوان ارزشهای دینی در اشعار یاد شده است.
اشعار ساده و روان است و شاعر برای بیان احساسات خود یا پیچیده‌ترین موضوعات از قابل فهم‌ترین واژگان و توصیفات استفاده کرده است.
 در تصویر رو ی جلد کتاب پلاک شهدا به عنوان یکی از نمادهای دوران دفاع مقدس آورده شده و به جای اسم شهید بر روی این پلاک دست خونی که یکی از تصاویر ماندگار دوران نقلاب است، استفاده شده است.
« داود عزیمی » در سال ۱۳۳۸در خمین متولد شد و پس از پایان تحصیلات در رشته علوم اجتماعی به عنوان دبیر آموزش و پرورش در نهاد تعلیم و تربیت مشغول به کار شد.
عزیمی در بخش زندگینامه شاعر آورده است: من علاقه به شعر را در سال های پایان دوران ابتدایی در خود احساس کردم و در سال های پایانی دبیرستان نوشتن را کم کم شروع کردم.
در مرکز تربیت معلم اراک مطالبی در روزنامه دیواری می نوشتم. بعد از تربیت معلم و اشتغال در آموزش و پرورش با کمک جمعی از دوستان، انجمن شعر خمین را تشکیل دادیم و با انجمن‌های شهرستانهای همجوار با تشکیل جلسات مشترک وارد مرحله جدید شعری شدم.
با سرودن شعر آتقی که به لهجه خمینی بود جایگاه قابل قبولی بین دوستان و اهل فن پیدا کردم.
از سال های ۹۰ را بطه‌ام با انجمن شعر قطع شد و کم کم از شعر فاصله گرفتم تا این اواخر دوباره شروع کردم و با اصرار دوستان تصمیم به چاپ و نشر اشعارم گرفتم.
« دلم بی صدا شکست»، و « عروس آسمانی» از دیگر آثار این شاعر پیشکسوت است که از سوی انتشارات پرپروک در خمین در سال جاری به چاپ رسیده است.

خمین در جنوب استان مرکزی است و تاکنون ۴۰ نویسنده و شاعر و در زمینه های ادبی، روانشناسی، علمی ، تاریخی، حقوق و کودکان در این شهرستان کتاب چاپ کرده اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha