به گزارش ایرنا، مهدی جمال عصر سهشنبه در دیدار با نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی که در دفتر نماینده برگزار شد، افزود: دامغان به دلیل پیشینه تاریخی کهن از ظرفیتهای بینظیر تاریخی و گردشگری برخوردار است که باید به بهترین نحو از آن بهرهبرداری شود.
وی اضافه کرد: برگزاری رالی گردشگری، همایش سرمایهگذاری گردشگری، توجه به سفرهای برنامهریزی شده ارزان قیمت و انعقاد قرارداد همکاری با تورهای گردشگری دیگر شهرها از جمله اقدامات موثر و قابل اجرا برای معرفی هر چه بیشتر شهرستان دامغان است.
جمال ضمن تشکر ویژه از شهرداری دامغان، میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی را نهادی سیاستگذار در این سه حوزه بر شمرد و بیان کرد: با همراهی و همکاری مردم، ادارات و نهادها، اجرای برنامههای پیش بینی شده در احیای صنایعدستی، حفاظت از آثار تاریخی و ترویج گردشگری را میتوان دنبال کرد.
وی با اشاره به اعتبار تخصیص داده شده به منظور ساماندهی تپه حصار و ثبت جهانی چشمه علی دامغان ابراز امیدواری کرد: با ورود مسئولان عالی شهرستان و همکاری مردم دامغان به ویژه مالکان و زارعان زمینهای اطراف، ساماندهی تپه حصار زمینهساز جهش چشمگیر گردشگری شهرستان دامغان شود.
جمال صنعت گردشگری را راه درمان اقتصاد کشور دانست و افزود: با توجه به شرایط تحریم در کشور، توجه به صنعت گردشگری و جذب گردشگر داخلی و خارجی راه مناسبی برای درمان اقتصاد هر منطقه است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان خاطر نشان کرد: برگزاری رویدادهای گردشگری با در نظر گرفتن شیوهنامه های بهداشتی، یکی از راههای ترویج صنعت گردشگری در کشور است.
نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: دستیابی به اهداف گردشگری شهرستان دامغان با ارائه برنامهها و راهکارهای موثر، عملیاتی میشود و حمایت مناسب از سرمایهگذاران و تسهیل امور اداری، زمینه ورود بیشتر سرمایهگذاران به صنعت گردشگری را فراهم میکند.
علی اکبر علیزاده بیان کرد: بدون شک در راستای تقویت بخش گردشگری دامغان، از ارتقای میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان و ایجاد زمینههای معرفی بناهای تاریخی و فرهنگی این منطقه حمایت میشود.
نظر شما