۱۶ مهر ۱۳۹۹، ۱۳:۵۲
کد خبر: 84068234
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

نماینده مجلس: زمینه استقرار نیروی انتظامی در شاهدیه یزد فراهم شود

یزد- ایرنا- نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی گفت: دستگاه‌های متولی به گونه‌ای عمل کنند که تا سه ماه آینده نیروی انتظامی به صورت ثابت در شهر شاهدیه استقرار پیدا کند.

محمدصالح جوکار  در نشست بررسی مسایل و مشکلات شاهدیه با بیان اینکه بحث تامین امنیت در این شهر یکی از مهمترین مسائلی است که باید به صورت ویژه از سوی مسئولان مورد توجه قرار گیرد افزود: مشکلی در زمینه استقرار نیروی انتظامی در شاهدیه با توجه به توضیحات ارائه شده از سوی مسئولان استان وجود ندارد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از دفتر نماینده یزد و اشکذر ، وی ادامه داد: در حوزه شهرنشینی هم که ورود کردیم و معماری و مبلمان شهری را به وجود آوردیم مزاحمت‌هایی برای کسب و کارهای مختلف به وجود می‌آید.

نماینده مردم یزد و اشکذر با بیان اینکه مطالبات مطرح شده مردم برحق است خاطر نشان کرد: مدیرانی که در این جلسه حضور دارند به دنبال روان سازی جریان خدمت رسانی و رفع مشکلات مردم این منطقه هستند و باید با تمام توان و تلاش در این راستا حرکت کنیم.

جوکار با بیان اینکه در برخی از مکاتاباتی که با ادارات داریم برای عدم انجام کار به برخی مواد قانونی اشاره می‌کنند اظهار داشت: بسیاری از این موارد راهکاری برای فرار از مسئولیت است و هیچ ارتباطی به قوانین ندارد.

رییس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی توجه به واقعیت‌ها و مشکلات جامعه را در ارتباط با مسائل ضروری دانست و ادامه داد: با وجود تمام مشکلاتی که الان در کشور وجود دارد، می‌توانیم با همت و همبستگی، مشکلات مردم را کمتر کنیم.

جوکار به صنعت نساجی شهر شاهدیه اشاره کرد و گفت: نساجی در شهر شاهدیه ظرفیت بسیار خوبی به حساب می‌آید و می‌توانیم با رفع مشکلات موجود، زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی متعددی را به وجود آوریم.

همچنین مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد در این نشست گفت: دغدغه مردم شاهدیه ایجاد دفتر نمایندگی ثبت اسناد در شاهدیه است .

علی کریمی افزود: در حال حاضر در صورت برنامه ریزی شورای شهر و شهرداری شاهدیه آمادگی داریم یک روز در هفته و به صورت خاص شهروندان شاهدیه درخواست‌های خود را در اداره ثبت اسناد و املاک استان یزد به صورت خاص پیگیری کنند.

همچنین مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان یزد در این نشست گفت: از لحاظ تراکم وقفی فقط در منطقه ابرندآباد و بفروئیه میبد شاهد تراکم وقفی هستیم و در هیچ کجای استان چنین تراکمی را نداریم لذا ایجاد هرگونه معبر و یا فضای جدید در موقوفات قرار می‌گیرد و از گذشته تاکنون این نگاه وجود داشته که وقف برای کار خیر است و شهرداری و شورای شهر هم جهت فعالیت خیر از امکانات وقفی استفاده کنند.

حجت‌الاسلام حسین زارع‌زاده افزود: هر گونه جابجایی در وقف باید دارای طرح مصوب و با اذن نماینده ولی فقیه و به جای آن ملک معوض مشخص شود و اوقاف امین موقوفات است و هیچ گونه حقی نسبت به موقوفات ندارد و موقوفات امانتی در دست ما است.

وی ادامه داد: در کل کشور و توسط شهرداری‌ها و شورای اسلامی شهرها، نوعا قیمت املاک وقفی را یک چهارم املاک همان منطقه قیمت گذاری می‌کنند و این به دور از انصاف است و باید مصلحت وقف در نظر گرفته شود.

زارع‌زاده در پاسخ به سوالی در مورد گلایه یکی از اعضای شورای شهر شاهدیه در انتقاد از گرفتن سند ۱۶ هکتار از زمین‌های بقعه شیخ محمد سلطان گردفرامرز گفت: این بقعه دارای هیئت امنا است و بر اساس استشهاد محلی همین منطقه و حکم دادگاه انجام شده و ما یک متر از ملک مردم را هیچ گونه نفعی نمی‌بریم و هر گونه اقدامی در این منطقه انجام شود نفع آن به همه مردم شاهدیه و گردفرامرز می‌رسد.

وی ادامه داد: در مورد مسکن جوانان نیز آمادگی داریم در صورت وجود سرمایه گذار و یا توافق با شورای اسلامی شهر شاهدیه نسبت به ساخت مسکن‌های اجتماعی و جوانان اقدام کنیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان یزد هم در این نشست اظهار داشت: در شهر یزد هیچ گونه بنایی مربوط به قبل از اسلام وجود ندارد اما در شهر شاهدیه چنین بناهایی را داریم و مدت‌ها این آثار ارزشمند شهر شاهدیه در زیر سایه شهر یزد مورد بی توجهی قرار گرفته است.

سید مصطفی فاطمی افزود: عمده مشکل ما در شهر شاهدیه مربوط به معابر و خیابان‌هایی است که ایجاد می‌شود که باید مصوبه شورای فنی را داشته باشد و نباید به گونه ای اقدام شود که بافت تاریخی مورد دست‌برد قرار گیرد .

وی ادامه داد: در زمینه هزینه کرد شهرداری‌ها در بافت تاریخی نیز وظیفه آنهاست و کم کم به سمتی حرکت می‌کنیم که میراث فرهنگی فقط به عنوان یک دستگاه نظارتی انجام وظیفه خواهد کرد و صراحت قانونی در مورد هزینه کرد شهرداری‌ها در بافت تاریخی وجود دارد .

فاطمی گفت: اعتبارات ما بسیار ناچیز است و بخشی از آن نیز تخصیص داده نمی‌شود و لذا در صورت مشارکت شهرداری‌ها و شورای شهر و همچنین بخش خصوصی می‌توان اقدامات بسیار بیشتری انجام داد هر چند ما نیز در این زمینه مصوباتی را داشتیم و در حد مقدورات کمک‌هایی صورت خواهد گرفت.

همچنین مدیرکل محیط زیست استان یزد در این نشست گفت: با توجه به گلایه شدید مردم مناطق شاهدیه، بلوار جمهوری و آزادشهر در مورد بوی نامطبوع و آلودگی، پیگیری لازم صورت گرفت و دو منبع در شهرک صنعتی یزد که از سوخت و مواد اولیه نامتعارف و غیراستاندارد استفاده می‌کردند، مورد شناسایی قرار گرفتند.

نیروه پورملایی افزود: همچنین دو خط فولادی که آلایندگی داشتند نیز متوقف شد و این دو واحد آلاینده نیز اخطار داده شد تا مواد استاندارد مصرف کنند و به صورت مرتب از این اماکن بازدید و رصد و پایش صورت می گیرد.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه شهرک‌های صنعتی یزد و زارچ در حاشیه شهر شاهدیه و یزد قرار دارد و این شهرک‌ها در گذشته و با توسعه نامتوازن اتفاق افتاده در حال حاضر در محیط مسکونی تبعات آن بسیار مشهود است لذا طرح آمایش استان مصوب شده و توسعه صنایع جدید آلاینده در محور مهریز تا عقدا ممنوع شده همچنین مجوز جدیدی در این عرصه داده نمی‌شود.

وی گفت: مردم حق دارند در زمینه برخی از آلایندگی‌ها اعتراض کنند که متاسفانه برخی از آلایندگی‌ها از حد معمول بسیار بیشتر است و لذا پایش و بررسی این سازمان با جدیت انجام می شود و هیچ گونه مماشاتی با واحدهای آلاینده صورت نمی‌گیرد .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد نیز در این نشست گفت: منطقه باغشهر شاهدیه با ۶۰۰ هکتار باغات انار و ۴۰۰  هکتار اراضی زراعی به عنوان یکی از ریه های مهم شهر یزد فعالیت می‌کند و لوله گذاری ۹۸ هکتار در باغات به ازای هر هکتار هفت میلیون تومان کمک بلاعوض در دست اقدام است.

سجادی پور افزود: پیمانکار این طرح مشخص شده اما در زمینه تامین خودیاری مردم به مشکل خورده اند و لذا می‌شود مقداری این طرح را سبک‌تر گرفت تا در زمینه تامین هزینه خودیاری پیگیری لازم صورت گرفته و این طرح انجام شود.

وی ادامه داد: در مورد واحدهای دامداری مزاحم شهری نیز در دو محل این پهنه مشخص شد که مورد اعتراض میراث فرهنگی و محیط زیست قرار گرفت لذا اخیرا در منطقه جاده دربید ۲۵۰ هکتار پهنه مشخص شده که برای واحدهای دامداری، گاوشیری، شتر مرغ و طیور واگذار خواهد شد همچینن ۲۴ هکتار نیز برای پرورش اسب در اختیار افرادی که از محیط شهری خارج شوند قرار خواهد گرفت.

همچنین مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در این نشست گفت: در مورد تعیین تکلیف استخر شهید سلطانی با توجه به اینکه این استخر روباز بوده و مورد افتتاح قرار گرفته لذا فاقد کد بود و هیچ گونه هزینه دولتی نمی‌توانستیم در این پروژه انجام دهیم لذا در سفر وزیر محترم به استان یزد از این پروژه بازدید و کد دار شد و در سال جاری سه میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان اعتبار برای مسقف نمودن این استخر مشخص شده است.

مسعود شریعتی افزود: در حال حاضر مراحل سفت کاری این پروژه به اتمام رسیده و نازک کاری آن در حال انجام است بخشی از تجهیزات آن خریداری شده و امیدواریم در صورت تخصیص هر چه زودتر به اتمام برسد .

وی ادامه داد: در مورد سرمایه گذاری در مورد زمین ۷۰ هزاری متری ورزشگاه نیز بیش از ۴۰ هزار متر سند آن به نام ورزش و جوانان است لذا با یکی از صنایع بزرگ همین منطقه مذاکره شد و مقرر شده بود در این بخش سرمایه گذاری کند اما برخی از مردم همین منطقه به این شرکت مراجعه کرده و مخالفت خود را اعلام کرده بودند که آن واحد صنعتی نیز انصراف داد و اکنون آمادگی خود را جهت هرگونه سرمایه گذاری اهالی همین محل و یا شرکت های صنعتی اعلام می کنیم.

همچنین سیدعلی میرنژاد، شهردار شاهدیه در این نشست گفت: سرمایه گذاری در مناطق تاریخی و ارزشمند شهر شاهدیه به صورت ویژه در دستور کار شورای پنجم اسلامی شهر شاهدیه و این شهرداری قرار دارد و برای اولین بار بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای این بخش مصوب شده و در بخش تاریخی و در طرح‌های تایید شده میراث فرهنگی هزینه خواهدشد.

شهر شاهدیه با جمعیتی بیش از ۲۵ هزار نفر در جوار شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha