حنیف سلامت روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه این طرح از سال ۱۳۸۲ در این شهرستان کلید خورده است اظهار داشت: برای مقاومسازی این تعداد مسکن روستایی تاکنون ۷۲۰ میلیارد ریال تسهیلات از بانکهای عامل دریافت و به متقاضیان پرداخت شده است.
وی سهمیه ابلاغی سال گذشته را ۸۳۵ واحد عنوان کرد و افزود: از این تعداد ۸۳۰ واحد به بانکها معرفی شده و ۸۲۳ واحد موفق به عقد قرارداد، ۵۵۲ واحد در مرحله دیوارکشی، ۴۴۸ واحد در مرحله مسقف کردن و ۳۰۶ واحد نیز در مرحله نازککاری است.
رییس بنیاد مسکن مهاباد ضمن قدردانی از همکاری بانکهای عامل در راستای اهدای تسهیلات، اضافه کرد: روستاییانی که واحدهای مسکونی آنها از استحکام برخوردار نبوده و فرسوده است، میتوانند با تشکیل پرونده در بنیاد مسکن شهرستانها و با هماهنگی دهیار و روستاها نسبت به اخذ پروانه جهت بانکهای عامل اقدام کنند.
سلامت با اشاره به سهمیه سال جاری که نیمه دوم سال تعیین شده است، بیان کرد: امسال نیز سه هزار واحد مسکن روستایی در بخشهای خلیفان و مرکزی این شهرستان مقاوم و نوسازی میشود.
وی اضافه کرد: اعتبار مقاومسازی امسال برای هر واحد روستایی ۱۰۰ میلیون ریال نسبت به سال قبل افزایش یافته و متقاضیان به ازای هر واحد مسکونی ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات با کارمزد پنج درصد و بدون سپرده و به صورت سفته زنجیرهای دریافت خواهند کرد.
وی ادامه داد: برای مقاومسازی مساکن روستایی مهاباد حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است که مرحله به مرحله ابلاغ خواهد شد.
سلامت تاکید کرد: ترویج مقاومسازی، آموزش و ارتقای دانش فنی روستایی در پیشگیری از حوادث نقش بسزایی داشته و این موضوع مهم باید همواره مورد توجه مسوولان باشد.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی قرار دارد و دارای ۱۹۲ روستا در ۲ بخش مرکزی و خلیفان است.
نظر شما