مهدی مجیدی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در ۶ ماهه سالجاری تنها ۷۰ هزار گردشگر از غار علیصدر دیدن کردند در حالی که سال گذشته میزبان ۵۷۰ هزار بازدیدکننده بودیم.
او علت کاهش مسافران را شیوع بیماری کرونا و ممنوعیت سفر ذکر کرد و گفت: تاکنون متحمل ۲۵ میلیارد تومان خسارت شدهایم و بیتردید روزها و ماههای سختی را در پیش رو داریم.
مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر افزود: به تاکید استاندار همدان چراغ گردشگری این مجموعه را روشن نگه داشتیم و از ۲۱۵ پرسنل مشغول به کار هیچکدام بیکار نشده و طبق قراردادهایشان آنها را حفظ کردیم.
مجیدی سلامت مسافران و معیشت کارکنان را در اولویت این مجموعه تفریحی و تاریخی دانست و خاطرنشان کرد: با پرداخت تسهیلات حمایتی دولت بخشی از مشکلات را از سر راه برداشته و با کاهش هزینهها و صرفه جویی امیدواریم بتوانیم بدون تعدیل نیرو فصل پاییز و زمستان را طی کنیم.
جشنواره تخفیف در پاییز گردشگری
او با بیان اینکه ۹۰ درصد مسافران در فصل بهار و تابستان به غار علیصدر سفر میکنند گفت: با بستههای تشویقی و انعقاد تفاهم نامه تخفیف ۵۰ درصدی با طیف های مختلف امیدواریم در پاییز زیبای همدان نیز پذیرای گردشگران باشیم.
به گفته مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر تاکنون ۱۹۰ تفاهم نامه با اقشار مختلف کارگری و کارمندی منعقد شده که بر اساس آمارهای موجود ۲۵ درصد از بازدیدکنندگان امسال در قالب این رویداد مهمان بزرگترین غار آبی جهان بودند.
مجیدی با اشاره به تداوم این طرح تا پایان سال گفت: علاوه بر این، بستههای تشویقی برای تورلیدرهای سراسر کشور پیش بینی شده تا در این اوضاع نامطلوب انگیزه جذب گردشگر داشته باشند.
او یادآوری کرد: جاذبههای تاریخی و طبیعی همدان در قاب پاییز هم چشم نواز است و با توجه به فاصله اندک همدان با استانهای همجوار امیدواریم هموطنان در این فصل هم به پایتخت تاریخ و تمدن سفر کنند.
خودکفایی در تولید اقلام بهداشتی
مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر اطمینان خاطر داد که پروتکل های بهداشتی در مجموعه غار و ویلاهای اقامتی این مجموعه به طور کامل رعایت میشود به طوری که مسافران قبل از ورود تبسنجی شده، از تشت ضدعفونی عبور کرده و ماسک رایگان دریافت میکنند.
مجیدی گفت: مسافران با رعایت فاصله اجتماعی در سالنهای انتظار مینشینند و در هر قایق یک خانواده سوار شده و به صورت اختصاصی با بهترین کیفیت از شگفتانههای غار دیدن کنند.
او به تولید اقلام بهداشتی توسط کارکنان اشاره کرد و افزود: در راستای کاهش هزینهها با دعوت از یک استاد آموزش های لازم به کارکنان برای دوخت ودوز ماسک داده شد و هزینهای برای خرید این اقلام صرف نمیشود.
مجیدی افزون بر خودکفایی غار علیصدر در تولید ماسک به پرورش گل و گیاه مورد نیاز برای فضاهای سبز نیز اشاره کرد و گفت: امسال با اجرای این طرحها سعی در کاهش هزینهها و جبران بخشی از خسارتهای کرونا داریم.
آغوش باز علیصدر برای سرمایهگذاران
مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر از پیشرفت ۷۰ درصدی طرح مطالعات منطقه ویژه بین المللی علیصدر خبر داد و بیان کرد: در سالهای قبل ۲۳۰ هکتار از اراضی پیرامون غار برای این منظور تملک شده تا نقشه راهی برای سرمایه گذاران باشد.
او تاکید کرد: در این طرح احداث مجموعههای اقامتی مانند سوئیت، کمپ و هتل و مراکز تفریحی مثل شهربازی دیده شده تا به عنوان یک بسته پیشنهادی به کسانی که قصد سرمایه گذاری در این منطقه دارند ارائه شود.
مجیدی ایجاد تاسیسات جدید در جوار علیصدر را برای ماندگاری گردشگران بسیار موثر ارزیابی کرد و گفت: وجود اماکن تفریحی و اقامتی متنوع موجب افزایش میزان اقامت مسافران و بهبود وضعیت اقتصادی این منطقه میشود.
علیصدر تنها غار تالابی کشور است که بر اساس تحقیقات زمین شناسی یکی از بی نظیرترین و بزرگ ترین غارهای آبی جهان است که شکل گیری آن به دوره ژوراسیک دوره دوم زمین شناسی بر می گردد.
غار علیصدر در ۷۰ کیلومتری شمال غربی همدان و در یکی از مرتفع ترین مناطق استان در امتداد رشته کوه زاگرس واقع شده است.
نظر شما