سلیمان مامعزیزی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهارداشت: تولید محتوای الکترونیکی از برنامههای حال حاضر آموزش و پرورش است تا یک محتوای آموزشی استاندارد و بومیسازی شده تولید و در اختیار دانشآموزان قرار گیرد.
وی ادامه داد: در راستای استمرار فرایند یاددهی و یادگیری دانشآموزان و دسترسی آنها به یک محتوای آموزشی استاندارد و جامع، مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان تصمیم گرفت با همکاری و مشارکت معلمان مجرب و توانمند در ایام تعطیلی مدارس، اقدام به تهیه این محتوای الکترونیکی کند.
مدیر آموزش و پرورش بوکان افزود: این محتواها زیرنظر سرگروههای آموزشی و در قالب فیلم، فایل صوتی، درس نامه و تکالیف مهارت محور تهیه و تولید شده است.
مامعزیزی با اشاره به اینکه ۲۸۰ کارگاه تولید محتوا در این شهرستان هماکنون وجود دارد، بیان کرد: تاکنون ۱۰۰ نوع محتوا در این کارگاه ها تهیه شده که محتواهای تولید شده بعد از تایید ناظرین علمی از طریق سامانه مجازی دانشآموزان در اختیار آنها قرار میگیرد.
وی افزود: یادگیری حضوری و ارتباط متقابل معلم و شاگرد موضوعی است که نباید از آن غفلت کرد ولی در شرایط کرونایی اولویت با سلامت دانشآموزان است.
در سال تحصیلی جاری ۴۶ هزار دانشآموز بوکانی شرایط حضور در مدارس را دارند.
استان آذربایجان غربی دارای پنج هزار و ۴۰ واحد آموزشی است که از این تعداد سه هزار و ۶۵ مدرسه روستایی است؛ ۶۱۸ هزار دانشآموز در آذربایجانغربی همزمان با سراسر کشور با رعایت شیوه نامههای بهداشتی ستاد مقابله با کرونا، سال تحصیلی جدید را از ۱۵ شهریورماه سال جاری در این استان آغاز کردند.
شیوع بیماری کرونا در آذربایجانغربی از دهه سوم شهریور امسال افزایش یافته و این روند با بیتوجهی مردم به رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی همچنان تداوم دارد و سبب شده تعداد بستریهای روزانه کرونایی سه برابر ماه قبل شود.
نظر شما