از زمان انعقاد قرارداد سازش میان امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی که در حضور دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا در شامگاه سه شنبه (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) به صورت رسمی امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست ها آشکار و رسمی کردند، رژیم سعودی نیز دست بکار شده و برای رسیدن به آرزوی خود که همانا سازش علنی با رژیم صهیونیستی می باشد، یک پروژه تبلیغاتی - رسانه ای را در دستور کار قرار داده است.
از جمله اقدامات آل سعود و توجیه این رژیم برای برقراری رابطه و سازش با رژیم صهیونیستی، زدن اتهام به فلسطینیان و برخی کشورهای اسلامی است.
شاهزاده بندر بن سلطان دبیر سابق شورای امنیت ملی سعودی و سفیر این رژیم در واشنگتن در گفت و گو با العربیه ادعا کرده که پیشرفت در حل مسئله فلسطین با توجه به وجود رهبران ناسپاس و بیوفای کنونی آن، بسیار دشوار خواهد بود!
شاهزاده بندر بن سلطان که حتی یک مورد نتوانسته از خدمات آل سعود در حق مردم فلسطین در چند دهه گذشته سند ارایه کند، مدعی شده که «انکار لطف و عدم وفاداری رهبران فلسطین که اکنون آن را با صدا و تصویر مشاهده کردهایم، تأثیری در علقه ما به آرمان مردم فلسطین نخواهد داشت، اما با این وجود اعتماد به آنها دشوار است و با حضور آنها دیگر سخت است کاری برای فلسطین انجام دهیم».
وی با اشاره به سخنان برخی طرفهای منطقه ای مبنی بر اینکه مسئله فلسطین برای آنها اولویت دارد، اعتراف کرده که با وجود همه وقایع در جهان و پرداختن به چگونگی مقابله با چالشهای اسرائیل، کشورهای (عرب) خلیج (حاشیه خلیج فارس) و منطقه نیز «امنیت و منافع ملی خود» را دارند!
وی همچنین گفته است که «برخی کشورهای منطقه ای مانند ایران و ترکیه اعلام کرده اند که به آرمان فلسطین خدمت میکنند و برای آنها اولویت دارد و رهبران فلسطین اکنون تهران و آنکارا را مهمتر از ریاض، کویت، ابوظبی، عمان، مسقط، قاهره و منامه میدانند». سخنانی که نشان از خشم مضاعف این مقام سعودی دارد.
شاهزاده بندر در قسمتی دیگر از سخنان خود که آشکارا آرمان های مسلمانان و فلسطینیان در آن فراموش شده و نشانه دیگری از زمینه سازی سازش با صهیونیست هاست، می گوید، «ما در یک دوره متفاوت زندگی میکنیم و وظیفه رهبران و حاکمان ما حفظ امنیت ملی، منافع اقتصادی و اجتماعی مردم ما و رفاه آنها است و ما در دریای مواج اطراف خود زندگی میکنیم و وظیفه مردم ماست که وضعیتی را که در آن قرار داریم حفظ کنند».
«محمد الساعد» نویسنده سعودی نیز در مطلبی که در روزنامه عکاظ منتشر شده به شدت به ملت فلسطین حمله و اهانت کرده و مدعی شده که این ملت، دشمنان سعودی هستند.
این نویسنده سعودی نیز به پیروی از شاهزاده بندر مدعی شده که مردم فلسطین، «عروسک هایی در دست دوحه، آنکارا و تهران» هستند!
این نویسنده سعودی، پا را فراتر گذاشته و ادعا کرده که «مردم فلسطین، علیه بیشتر کشورهای عربی از تروریسم سازمانیافته استفاده کرده و تفنگ ها و بمب های خود را علیه ملت های عرب به کار گرفتند».
الساعد همچنین با وارونه کردن تاریخ معاصر مدعی شده که «مردم فلسطین طی شش دهه گذشته، علیه ارتش ها و سرویس های امنیتی عربی جنگیدند و بیش از آنکه با اسرائیل و سرویس امنیتی آن، مقابله کنند، با عربها مقابله کردند».
وی در ادامه ضمن تمسخر مقاومت ضدصهیونیستی مردم فلسطین، نبرد آنها را «مقاومت مفلسانه و مبارزه شوم» خوانده و مدعی شده که «نباید عملیات تروریستی آنان علیه کنسولگری ها، سفارتخانهها و عملیات های ترور شخصیت های سعودی را از یاد برد».
این نویسنده سعودی همچون سران عربستان که تلاش دارند القا کنند" سازش با رژیم صهیونیستی به نفع ملت فلسطین است"، مدعی شده که «سعودی فقط قصد دارد، به آزار اذیت آنان (ملت فلسطین) پایان بدهد و فلسطینی ها نیز باید بدانند که افکار عمومی سعودی دیگری قادر به تحمل این آزار و اذیتها و توهینها نیست».
به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران مسایل منطقه، مقامات و نویسندگان سعودی با تحرکات رسانه ای اخیر خود قصد دارند جاده عادی سازی روابط با تل آویو را برای تحرکات سیاسی سران سعودی به ویژه محمد بن سلمان ولیعهد این کشور هموار کنند، اقدامی که پیش بینی می شود، به زودی انجام خواهد شد.
نگاهی به تاریخ ۴۰ سال گذشته غرب آسیا نشان می دهد، هر جای این منطقه که جنگی در گرفته و خون بی گناهان زیادی ریخته شده، جا پای رژیم آل سعود کاملا مشخص است و این رژیم در کشتار چند دهه فلسطنیان توسط نظامیان صهیونیست نیز شریک است.
تجاوز و حمله رژیم بعث صدام به ایران در سال ۱۳۵۹، جنگ سوریه، جنگ های داخلی لبنان، حمله گروه تروریستی داعش به عراق، همگی با کمک های هنگفت رژیم سعودی از متجاوزان و تروریست ها صورت گرفته و از ششم فروردین سال ۱۳۹۴ نیز عربستان با کمک آمریکا و چند کشور عربی از جمله امارات جنگ یمن را مستقیما به راه انداخته است، جنگ هایی که کاملا به ضرر مسلمانان منطقه و در راستای تامین منافع و امنیت رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.
البته در مقابل سعودی ها نیز توانسته اند با استفاده از کمک ها و نفوذ آمریکا و لابی صهیونیسم در سازمان های بین المللی و باصطلاح حقوق بشری و با دادن رشوه های کلان، اقدامات ضدانسانی خود را توجیه کنند.
آخرین ضربه ای که رژیم آل سعود به مقاومت مردم فلسطین زده مربوط به بازداشت ۹ ماهه "محمد الخضری" نماینده جنبش مقاومت اسلامی حماس و پسرش "هانی" در عربستان است، اقدامی که در راستای منافع رژیم صهیونیستی انجام شده است.
الخضری و پسرش در دوره بازداشت در زندان های آل سعود با نقض حقوق بشر مواجه شدهاند، از جمله این نقضها میتوان به حبس در سلول انفرادی، نداشتن ارتباط با دنیای خارج و نداشتن وکیل اشاره کرد.
دستگاه امنیتی آل سعود بهمن ماه سال گذشته دکتر محمد الخضری ۸۱ ساله و پسرش را به همراه بیش از ۶۰ فلسطینی و اردنی مقیم عربستان، به اتهام حمایت از ملت فلسطین و کمک مالی به مقاومت این کشور بازداشت کرد.
خیانت های آل سعود در حق فلسطینیان، لبنانی ها و مسلمانان بی شمار است، بطوری که دعا برای شکست حزب الله لبنان در جنگ ۳۳ روزه با رژیم صهیونیستی از منابر مساجد و مراکز دینی عربستان، با بخشنامه رسمی و دولتی صورت گرفت که فقط یک نمونه از اقدامات ضد انسانی آل سعود در حق لبنانی ها و مسلمانان است؛ اگر چه ارتش رژیم صهیونیستی در همان جنگ، به خواست خدا و مجاهدت های رزمندگان حزب الله، طعم شکست سنگین را چشید.
مروری بر عملکرد و سیاست های آل سعود در ارتباط با کشورهای اسلامی نشان می دهد که سیاست های حاکمان عربستان، همواره در مغایرت با خواسته های اصولی مسلمانان به ویژه فلسطینیان و در مقابل در راستای منافع رژیم صهیونیستی بوده است و دفاع تمام قد آل سعود از عادی سازی روابط امارات و بحرین با تل آویو در ۲۵ شهریور ماه امسال، در کاخ سفید و با حضور بنیامین نتانیاهو و وزرای خارجه ابوظبی و منامه، موید همین واقعیت است.
عطش آل سعود برای برقراری رابطه علنی و رسمی با رژیم صهیونیستی به قبل از "قرارداد خیانت" باز می گردد. اولین گام عملی و علنی سعودیها برای رابطه با اسراییل با اجازه عبور هواپیمای «جراد کوشنر» داماد «دونالد ترامپ» و نمایندگان این رژیم از خاک عربستان به سمت امارات برداشته شد.
نکته مهمی که در این میان وجود دارد این است که مقامات امارات و بحرین سرخود با رژیم صهیونیستی قرارداد سازش و برقراری رابطه رسمی منعقد نکرده اند و آل سعود پشت این قضیه بوده است، چنانچه «اسحاق هرتزوگ» وزیر پیشین کابینه رژیم صهیونیستی و رییس «آژانس یهود» در ۲۳ شهریور ماه تایید کرد که بحرین و امارات بدون تایید عربستان به سمت توافق عادیسازی روابط با اسرائیل نرفتهاند.
اگر به اقدامات آل سعود و مقامات دو کشور امارات و بحرین در سال های اخیر در منطقه و به ویژه در ارتباط با فلسطین نگاه کنیم چیزی جز خیانت از آنها به چشم نمی خورد؛ آنان همواره با فروش خون مردم مسلمان منطقه به دنبال تامین منافع خود و رژیم صهیونیستی بوده اند.
نظر شما