اختصاص هزار و ۸۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس به سیستم گرمایش و سرمایش

گرگان - ایرنا - معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت که امسال هزار میلیارد ریال اعتبار برای خرید سیستم گرمایشی مدارس مناطق سردسیر و ۸۵۰ میلیارد ریال برای سیستم سرمایشی مدارس مناطق گرمسیر اختصاص یافت.

مهرالله رخشانی‌مهر سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر ۱۴ هزار کلاس درس کشور با بخاری نفتی گرم می‌شوند که این میزان فقط معادل ۲ درصد کل کلاس‌ها است.

وی با بیان این که استانداردسازی سیستم گرمایش مدارس در ۲ مرحله انجام شد، افزود: در گام نخست ۲۴ هزار کلاس درس دارای بخاری نفتی در مناطق دارای علمک گازی تجهیز و در مرحله بعد در مناطق فاقد علمک گاز ۱۶ هزار کلاس درس تجهیز شد.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: در زمان حاضر هفت هزار کلاس درس نیازمند برخورداری از سیستم گرمایش و سرمایش باقی مانده و در گام آخر صد هزار کلاس‌ دارای بخاری گازی و موتورخانه، استانداردسازی خواهد شد.

وی با یادآوری اینکه ۱۲ درصد مدارس کشور نیازمند تخریب و بازسازی، ۱۸ درصد نیازمند مقاوم‌سازی و مابقی مقاوم هستند. یادآور شد: ابتدای سال ۹۷ هزار و ۶ کلاس درس خشتی‌ و گلی در کل کشور شناسایی شد که با کمک اعتبارات تخصیصی به سازمان و همچنین مشارکت خیرین در پایان سال گذشته همه آنها بازسازی شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: برای تجهیز کلاس‌های درس مناطق محروم شامل استان‌های آذربایجان‌غربی، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی و شمالی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان و هرمزگان ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت.

رخشانی‌مهر خاطرنشان کرد: با آغاز سال تحصیلی جدید در مجموع هشت هزار کلاس درس از سوی سازمان نوسازی تحویل وزارت آموزش و پرورش شد و تا پایان امسال این کلاس‌ها به ۱۴ هزار کلاس درس خواهد رسید.

وی با بیان اینکه در سال جاری ۲ میلیون مترمربع فضای آموزشی از سوی سازمان نوسازی تحویل وزارت آموزش و پرورش خواهد شد گفت: در ۶ ماهه اول امسال هزار و ۶۳۰ فضای آموزشی، پرورشی و ورزشی معادل هشت هزار و ۵۱ کلاس درس و هزار و ۴۲۳ مدرسه، ۸۴ پروژه ورزشی و ۱۲۴ پروژه تربیتی بهره‌برداری شد.

رخشانی‌مهر با اشاره به کمک و مشارکت خیرین در امور مختلف مدرسه‌سازی گفت: نیکوکاران پارسال ۱۵ هزار میلیارد ریال در مدرسه سازی مشارکت کردند و پیش‌بینی می شود این میزان امسال به ۲۱ هزار میلیارد ریال افزایش یابد.

به گفته وی در سال ۹۲ تعداد کلاس‌هایی که با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز تحویل آموزش و پرورش شد، ۲ هزار و ۲۰۲ کلاس بود که این تعداد سال گذشته به ۶ هزار و ۷۹۹ کلاس رسید.

رخشانی مهر در سفری دو روزه به گلستان از مدارس این استان بویژه در نقاط کم برخوردار دیدن کرد و برای رفع مشکلات و نواقص موجود دستور تخصیص اعتبار جدید داد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha