ظاهر پورمجاهد روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: واحدهای تولیدی باید عملکرد دریافت مواد اولیه و فروش ماسک خود را به صورت مستمر در سامانه جامع تجارت ایران به نشانی www.ntsw.ir ثبت کنند و مواد اولیه تولید ماسک فقط در اختیار واحدهای تایید شده در این سامانه قرار میگیرد.
پورمجاهد گفت: این رویه دستورالعمل کشوری است و همه واحدهای تولیدی باید به آن تمکین کنند تا مجبور به تهیه پارچه با قیمت گران نشوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه شرکت بافتینه در ملایر انواع پارچه های سه لایه و پنج لایه را تولید میکند گفت: این واحد صنعتی نیاز ۲۵ استان کشور را تامین می کند اما برخی از واحدهای تولید ماسک استان از کمبود پارچه و گرانی آن گلایه دارند.
او با قدردانی از صاحبان واحدهای تولید ماسک و سرمایه گذاری در زمینه تولید اقلام بهداشتی مبارزه با کرونا، به آنها توصیه کرد: برای پایداری و تداوم تولید باید به دستورالعمل ها توجه کرده و در چارچوب قانون حرکت کنند.
پورمجاهد با اشاره به فعالیت ۱۳ واحد صنعتی و ۱۱۰ واحد صنفی تولید ماسک در همدان خاطرنشان کرد: درج نکردن اطلاعات تولید و فروش منجر به قطع سهمیه واحد متخلف و به منزله عرضه خارج از شبکه و قاچاق تلقی میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار عدد ماسک صنعتی در استان تولید می شود گفت: ماسک N۹۵ برای مصارف مراکز درمانی است و افزون بر تامین نیاز داخلی، چهار استان دیگر را هم پوشش میدهد.
پورمجاهد خاطرنشان کرد: همدان در تولید ماسک خودکفا است و ماسکهای سه لایه تولید شده در استان به وفور در نقاط مختلف توزیع و به ۲ استان دیگر هم ارسال میشود.
به گفته او تمام واحدهای تولیدکننده مکلف به رعایت قیمت های مصوب ستاد مقابله با کرونا هستند و در صورت مشاهده تخلف با آنها برخورد قانونی میشود.
نظر شما