۲۱ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۱
کد خبر: 84072779
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

فقر شدید در مدارس انگلیس

۲۱ مهر ۱۳۹۹، ۹:۵۱
کد خبر: 84072779
فقر شدید در مدارس انگلیس

لندن – ایرنا– نتایج تازه‌ترین تحقیقات صورت گرفته از سوی پویش‌های‌ حقوق‌بشری در انگلیس نشان‌گر افزایش بی سابقه شمار دانش‌آموزانی است که به دلیل فقر شدید برای دریافت غذای رایگان در مدرسه نام‌نویسی کرده‌اند.

به گزارش دوشنبه ایرنا، تحقیقات اندیشکده بنیاد غذا در انگلیس حاکیست که برای اولین بار ظرف مدت یک ماه از بازگشایی مدارس، حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به فهرست دریافت سهمیه غذای رایگان در مدارس اضافه شده‌اند. در این فهرست که مخصوص کودکان بی‌بضاعت است نام ۱.۴ میلیون دانش‌آموز ثبت شده است.

فعالان حقوق بشری از دولت خواسته‌اند تا شرایط دریافت سهمیه غذای رایگان در مدارس را به تمام سنین دانش‌آموزان تعمیم داده و از افزایش بحران غذا در میان خانواده‌هایی که کمک هزینه معیشتی دولت را دریافت، جلوگیری کنند.

این در حالیست که با نزدیک شدن به تعطیلات میان ترم نگرانی‌ها درباره عدم دسترسی دانش‌آموزان فقیر به تغذیه مناسب افزایش یافته است.

بررسی‌های انجمن مردمی دولت‌های محلی انگلیس نشان می‌دهد که بالغ بر نیم میلیون دانش‌آموز در این کشور در حالی به استقبال تعطیلات میان ترم خواهند رفت که از دریافت سهمیه غذای رایگان در مدارس محروم خواهند شد.

«مایکل پین» معاون رئیس انجمن دولت‌های محلی انگلیس در این باره گفت: میلیون‌ها نفر در سراسر کشور بر اثر بحران شیوع کرونا کار خود را از دست داده و یا به مرخصی اجباری فرستاده شده‌اند. بسیاری از شرکت‌ها درآمد خود را از دست داده و اوضاع برای همه دشوار شده است.

وی با بیان اینکه اقتصاد کشور در تنگنای شدیدی قرار دارد هشدار داد که محدودیت‌های جدید کرونایی اوضاع را از آنچه هست دشوار تر می‌کند.

همچنین تحقیقات نشریه گاردین از حدود یک هزار دانش‌آموز حاکیست که بوفه‌های غذاخوری در نیمی از مدارس انگلیس به‌صورت نیم بند فعال است. آمارها حاکیست که ۱۰ درصد دانش‌آموزان انگلیسی ناگزیر از خانه غذا می‌برند.

یک سخنگوی وزارت آموزش انگلیس با اذعان به افزایش آمار نام‌نویسی دانش‌اموزان برای تهیه غذای رایگان مدعی شد که دولت در حال برنامه ریزی در این زمینه است. حداقل هزینه ناهار هر دانش‌آموز در مدرسه حدود ۴۵ پوند در ماه برآورد می‌شود. دولت انگلیس تنها با اختصاص ۲۰ پوند بیشتر به کمک هزینه معیشتی خانواده‌های بی بضاعت تلاش نا فرجامی را در رفع این مشکل کرده است.

به گزارش ایرنا، در مدت همه گیری کرونا اغلب اقتصادهای جهان شاهد کاهش تولید ناخالص ملی بودند. انگلیس با ۲۰.۴ درصد کاهش تولید ناخالص در بین ۳۷ کشور عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه بیشترین صدمه را از کرونا تجربه کرده است. این رقم برای میانگین کشورهای عضو  ۹.۸ درصد است.  

«ریشی سوناک» وزیر دارایی انگلیس اوایل ماه میلادی گذشته و پس از اعلام میزان تولید ناخالص ملی انگلیس به خبرنگاران گفت؛ کشور در حال دست و پنجه نرم کردن با پدیده ای بی سابقه است. وی دلیل سقوط بیش از حد اقتصاد انگلیس به نسبت سایر کشورهای اروپایی را در وابستگی اقتصاد این کشور به بخش خدمات، پذیرایی و هزینه مصرف می داند.

اکنون که مصرف کنندگان علاقه ای به خرج کردن پول نقد خود ندارند، اقتصاد انگلیس دچار بحران کاهش مصرف شده است. دولت تلاش کرد با ارائه سوبسید به رستوران‌ها تا حدی این بحران را تخفیف ببخشد. به همین خاطر از اول ماه اوت(اواسط مرداد) تاکنون ۶۵ میلیون وعده غذا از طریق این برنامه فروخته شده است.  

دولت امیدوار بود با فرارسیدن سپتامبر و بازگشایی مدارس، این ماه را نیز با افزایش خریدهای مدرسه ای پشت سر بگذارد با این حال داده‌های آماری حاکیست که درصد بالایی از خانواده‌ها تمایلی به فرستادن فرزندانشان به مدارس ندارند.  گفته می شود بخش آموزش مسوول ۱.۹ درصد از مجموع ۲۰.۴ درصد سقوط اقتصادی انگلیس است.   

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha