فاطمه بشیری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این اقدام با هدف حفظ حاصلخیزی خاک و کیفیت آب و تنوع زیستی به عنوان منابع پایه و درنتیجه ایمنی مواد غذایی زراعی، باغی، دامی و آبزیان و تأمین سلامت و کاهش بیماری های ناشی از آلاینده ها و همچنین تقویت اقتصاد جوامع محلی و تحقق استانداردهای ملی و بین المللی، سازمان جهاد کشاورزی استان البرز انجام می شود.
وی اظهار داشت: به همین منظور اقدام به تشکیل کمیته استانی توسعه محصول ارگانیک و گواهی شده کرده ایم که در همین راستا ۲۱ مورد درخواست صدور پروانه نشان حد مجاز آلاینده ها در سطح ۴۱ هکتار ثبت شده است.
بشیری یادآور شد: ارتقاء کیفیت تولید محصولات پیاز، خیار بادمجان، فلفل دلمه ای، ذرت شیرین، به لیمو ، سیر خشک، توت فرنگی و گوجه فرنگی گلخانه ای و فضای باز، گیلاس و سیب با پیش بینی تولید ۳۸۰۰ تن در دستور کار قرار گرفته است .
وی خاطرنشان کرد: سیاست های تشویقی برای افزایش تمایل بهره برداران به تولید محصول گواهی شده از جمله تخفیف ۹۰ درصدی در هزینه تعرفه صدور نشان حد مجاز آلاینده ها، تخفیف ۲۰ درصدی در حق بیمه سهم بیمه گذاربرای تولیدکنندگان محصولات گواهی شده، درج حداقل ۲۵ درصد یارانه کاهش سود بانکی در موافقت نامه های مربوط در بخش های تولید و توسعه و فرهنگ سازی محصولات گواهی شده و استفاده از تسهیلات یارانه دار از محل کمک های فنی و اعتباری در نظر گرفته شده است.
استان البرز دارای ۶۸ هزار هکتار اراضی کشاورزی زراعی و باغی است.
نظر شما