سیدحسین مقتدر روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همگی این املاک در مناطق روستایی توابع مهاباد از جمله روستاهای "حسن چپ"، "شیلان"، "خانگی"، "سیدآباد"، "اوطمیش" و "قره داغ" بوده که توسط ۶ فرد خیر اهدا شده است.
وی ادامه داد: از مجموع کل موقفههای امسال سه موقوفه به نیت مسجد و چهار موقوفه نیز به نیت خانه عالم وقف شده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه مهاباد با بیان اینکه با ثبت این وقفهای جدید تعداد موقوفات این شهرستان به ۵۰۷ فقره رسید، اظهار داشت: سال گذشته نیز ۱۵ مورد وقف به ارزش بیش از ۲۵ میلیارد ریال در این شهرستان به ثبت رسید.
مقتدر اضافه کرد: امسال ۱۰۰ دانشآموز بیبضاعت و نیازمند مهابادی همزمان با بازگشایی مدارس در قالب طرح «مهر تحصیلی» بستههای حمایتی دریافت کردند.
وی ارزش ریالی مجموع این بستههای حمایتی را ۱۴۵ میلیون ریال عنوان کرد و افزود: این بستهها شامل کیف، مداد، خودکار، دفتر و دیگر لوازم تحریر موردنیاز یک سال دانشآموزان است.
مقتدر با بیان اینکه وقف ظرفیتی قابل توجه برای رفع مشکلات جامعه است، بیان کرد: تلاش ما این است که وقفهای جدید و نیت واقفان مطابق نیازهای روز جامعه باشد زیرا روز به روز جامعه با نیازهای مختلفی مواجه میشود و براین اساس باید برای رفع این نیازها وقفهای جدیدی انجام شود.
نخستین وقف سال ۱۳۹۹ آذربایجانغربی نیز به ارزش ۵۰۰ میلیون ریال در یکی از روستاهای بخش خلیفان مهاباد به نیت احداث مسجد حضرت خدیجه (س) از طرف خیر نیکاندیش "قادر شباب" در سامانه موقوفات این شهرستان ثبت شد.
سنت حسنه وقف یکی از افتخارات مکتب اسلام و نیز از موثرترین اهرمهای اعتقادی و فرهنگی برای جبران بخشی از نیازهای مادی و معنوی جامعه است.
مردم مومن مهاباد برای فرایض دینی اهمیت زیادی قایل بوده و در ادای آن همواره پیشگام هستند؛ مردم این شهرستان علاوه بر وقف، در پرداخت زکات نیز همواره از شهرستانهای پیشتاز آذربایجانغربی هستند.
نظر شما