۲۲ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۵۲
کد خبر: 84074565
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۸۱ درصد دانش آموزان مازندران عضو شبکه شاد هستند

ساری - ایرنا - معاون پرورشی آموزش و پرورش مازندران گفت که در حال حاضر ۸۱ درصد از دانش‌آموزان استان عضو شبکه آموزش دانش‌آموزی یا " شاد " هستند.

محمد شعبانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : طبق آخرین استعلام ۵۱۰ هزار و ۴۲۸ نفر از مجموع ۵۰۷ هزار دانش‌آموز استان در شبکه شاد عضو شده اند.

وی علت عدم حضور بخشی از دانش آموزان استان در شبکه شاد را مربوط به آموزش حضوری آنان دانست و توضیح داد : در حال حاضر ۳۰ هزار و ۸۵ دانش آموز در یک هزار و ۱۹۴ مدارس با جمعیت زیر ۵۰ نفر تحصیل می کنند که از لحاظ آیین نامه ای آموزش آنها حضوری بوده و نیاز به عضویت در شبکه شاد ندارند.

دبیر شبکه شاد مازندران دانش آموزان فاقد تجهیزات هوشمند را هم دومین گروه غایب در این شبکه معرفی کرد و گفت : حدود ۳۰ هزار دانش آموز استان هم از تجهیزات هوشمند برای حضور در کلاس های مجازی محروم هستند و نمی‌توانند در شبکه شاد یا هر شبکه دیگری عضو شوند.

شعبانی سومین گروه غایب در شبکه شاد را هم دانش آموزانی معرفی کرد که به هر دلیلی از شبکه خارج می شوند و برای بازگشت دوباره باید چند هفته منتظر بمانند.

وی توضیح داد : متاسفانه وقتی دانش‌آموزی به صورت عمدی یا غیرعمدی از شبکه شاد خارج می‌شود دیگر شبکه او را شناسایی نمی‌کند و باید هفته‌ها منتظر احراز مجدد هویت باشد ، در حالی که خروج این دانش آموزان از شبکه به معنای عدم دسترسی آنان به کلاس درس نیست چون معلمان و مدیران می توانند دانش آموزان را به صورت غیررسمی در همان کلاس عضو کنند ، اما هنگامی که ما برای آمارگیری در باره حضور دانش آموزان استعلام می گیریم ، این دسته از دانش آموزان در آمار لحاظ نمی شوند.

معاون آموزش و پرورش مازندران طولانی بودن روند احراز هویت مجدد را یکی از اشکالات شبکه شاد دانست ولی تاکید کرد : عدم احراز هویت دانش آموزان هیچ مشکلی در فرایند تحصیلی دانش آموز نخواهد داشت چون آنها به کلاس دسترسی دارند و از نظر معلم و مدرسه حاضر محسوب می شوند در نتیتجه خودشان و خانواده هایشان نباید هیچگونه نگرانی در این باره داشته باشند.

شعبانی وجود مشکل در شبکه شاد را با توجه به تعداد بالای کاربران و تنوع خدمات در کنار نوپا بودن آن طبیعی دانست و گفت : مشکلات شبکه شاد بر کسی پوشیده نیست ، ولی بعضی انتقادات مانند ادعای قطعی های پی در پی منصفانه نیست زیرا بسیاری از جلسات مدیران آموزش و پرورش نیز در همین شبکه برگزار می شود که ادعای قطعی مکرر را تایید نمی کند.

وی با تاکید بر این که برگزاری کلاس ها در شبکه شاد در صورت بروز مشکل الزامی نیست ، افزود : اما معلمان و دانش آموزان باید به دلیل حفظ امنیت اطلاعاتی کاربران در شبکه های مجازی داخلی کلاس های خود را برگزار کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha