به گزارش ایرنا، حمیدرضا حسینی روز سه شنبه در نشست ستاد کنترل و پیشگیری از آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری گفت: در استان سمنان بیش از ۴۰۰ واحد انواع مرغداری با ظرفیت ۱۳ میلیون قطعه پرنده در حال فعالیت هستند و حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این صنعت استان انجام شده است.
وی یادآور شد: اکنون ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این صنعت در استان مشغول به فعالیت هستند و به واسطه ضریب اشتغال بالای این حوزه، حفظ و صیانت از آن و پیشگیری از بروز بیماری اهمیت بسیار بالایی دارد.
وی بیان کرد: سال ۹۵ و ۹۶ دو کانون بروز بیماری آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان در استان سمنان شناسایی، پرندگان معدوم و غرامت پرداخت شد.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان افزود:این بیماری آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان به دلیل مشترک بودن بین انسان و پرندگان، دارای اهمیت بسیار بالایی است و از این رو اقدامات پیشگیرانه نیز باید با هوشیاری خاصی در دستور کار قرار داشته باشد.
وی گفت: با اقدامات پیشگیرانه و واکسیناسیون مستمر در استان های کشور و به خصوص استان های درگیر، در سال ۹۸ و ۶ ماهه اول سال ۹۹، ۵ کانون بروز بیماری در ۳ استان شناسایی شد و این میزان نسبت به سالهای ۹۵ و ۹۶ کاهش یافت.
مدیرکل دامپزشکی استان سمنان اضافه کرد: سال ۹۵ و ۹۶ با شناسایی یک هزار نقطه کانون بیماری آنفلوآنزا فوق حاد پرندگان در کشور، بالغ بر ۳۰ میلیون قطعه پرنده کشف و معدوم شد.
نظر شما