علی ناصری روز چهارشنبه در گفت گو با خبرنگار ایرنا افزود: چهار هزار هکتار باغ سیب در شاهیندژ وجود دارد که ۲ هزار و ۲۴ هکتار آن بارور بوده و پیشبینی میشود امسال به طور میانگین ۱۲ تُن محصول از هر هکتار آن برداشت شود.
وی ادامه داد: سیب تولیدی در این شهرستان در ۲ نوع "رد" و "گلدن" است که بخش بیشتر آن روانه بازار مصرف میشود و به صورت تازهخوری مورد استفاده قرار میگیرد و بخشی نیز به سردخانه انتقال پیدا میکند.
مسوول واحد باغبانی جهاد کشاورزی شاهیندژ بیان کرد: چهار واحد سردخانه فعال با ظرفیت بیش از ۱۴.۵ هزار تن آماده دریافت و ذخیره سازی سیب تولید شده شاهیندژ است.
ناصری همچنین با اشاره به اینکه بیشتر باغداران سیب را به صورت سنتی تولید میکنند، افزود: در سالهای اخیر جهاد کشاورزی توسعه و کشت باغهای سیب متراکم و پاکوتاه را در بین باغداران منطقه در دستور کار خود قرار داده که این کار موجب افزایش محصول و بهرهوری بیشتر باغهای سیب خواهد شد.
از مجموع ۱۱۲ هزار هکتار باغهای آذربایجانغربی حدود ۶۰ هزار هکتار به سیب اختصاص یافته و امسال باغداران استان به طور میانگین توانستند از هر هکتار ۱۹ تُن محصول برداشت کنند که با این آمار، ظرفیتی مطلوب برای تولید و صادرات در این بخش وجود دارد.
شاهیندژ در مجموع دارای ۹۰ هزار هکتار زمین زراعی و باغی است که از این مقدار ۲۵ هزار هکتار به صورت آبی و مابقی هم به صورت دیم کشت میشود.
این شهرستان در جنوب آذربایجانغربی و ۲۲۵ کیلومتری مرکز استان قرار دارد.
نظر شما