فیصل رسولی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۷۳ هزار نفر در این شهرستان عضو صندوق بیمه روستاییان، ۴۷ هزار نفر بیمه سلامت، ۱۳ هزار نفر را کارمندان ادارات و نهادهای دولتی، سه هزار و ۴۲۰ نفر بیمه صندوق بیمه ایرانیان و مابقی را سایر اقشار از جمله مددجویان بهزیستی، کمیته امداد امام خمینی (ره) تشکیل میدهند.
وی با اشاره به تجهیز موسسات این شهرستان به سامانه نسخه الکترونیکی افزود: ۹۳ موسسه و مراکز پزشکی و درمانی این شهرستان شامل مطبهای خصوصی، داروخانهها، آزمایشگاهها و مراکز رادیولوژی به سامانه نسخه الکترونیک متصل شده و نیازی به تمدید دفترچههای درمانی نیست.
رییس اداره بیمه سلامت مهاباد افزود: این طرح قرار بود از زمستان سال ۱۳۹۸ اجرایی شود اما به خاطر شیوع بیماری کرونا به سال جاری موکول شد و هماکنون علاوه بر مراکز درمانی دولتی تمامی موسسات پزشکی و درمانی و تمامی مطب پزشکان به سامانه نسخه الکترونیکی متصل شده است.
وی اضافه کرد: با راهاندازی نسخه الکترونیک به مرور دفترچههای کاغذی حذف شده و استحقاقسنجی بیمه و نوشتن دارو به صورت الکترونیکی انجام میشود و فرد بیمار با دریافت کد پنج رقمی در داروخانه یا موسسات پزشکی میتواند روند درمانی خود را پیگیری کند.
رسولی افزود: براساس استحقاقسنجی مشخص میشود که بیمه شده در چه دهکی قرار دارد و اگر جزو دهک اول، دوم و سوم باشد به طور رایگان خدمت دریافت میکند در غیر این صورت باید بابت اخذ دفترچه هزینهای را پرداخت کند.
وی اظهار داشت: الکترونیکی شدن نسخهها باعث حذف کاغذ که در انتقال بیماری کرونا تاثیرگذار است، شده و در افزایش دسترسی مردم به خدمات بهداشت و درمان و شفافیت مالی مراکز درمانی و ارایه دهنده خدمات پزشکی موثر است.
بیمه سلامت از دستاوردهای امیدبخش دولت تدبیر و امید بوده که از سال ۱۳۹۳ اجرا شده و در کنار صندوقهای بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح موجب شده تا با اجرای آن آحاد مختلف جامعه و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهرهمند شوند.
طرح حذف دفترچه کاغذی و جایگزینی آن با نسخه الکترونیکی در آذربایجانغربی از اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به صورت آزمایشی در شهرستان نقده آغاز شد و از اول خرداد امسال در استان اجرایی شده است.
مهاباد ۲۴۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما